Speyksbosch Diablo!

Nu har vi varit på en tur och shoppat lite :) sen blev det påhälsning hos Diablo och Stephanie Linde! Vad härligt det är att se hur bra han har det och hur omtyckt han är, vad mer kan en ponny begära?
 
Steffi tränade för sin tränare Mattias Renberg och det var jättekul att se! Steffi är så duktig och följsam, det syns på Diablo som verkar trivas som fisken i vattnet med sin ryttare!
 
Tänk vilken skillnad det är när man hittar ryttare som uppskattar vad dom får för ponny! Vi har ju haft tur, Diablo har haft flera väldigt bra familjer och vi har fått vänner för livet genom denna lilla fantastiska hingst!
 
Han är en enastående ponny, en fantastisk hingst och nu kan han stoltsera med att han har en godkänd son, Arhults Cornelius! Inte bara godkänd med 42p utan även Årets Hingst 2013 alla sektioner!!
 
Diablo kommer inte att vara i avel under 2 år utan vi hoppas följa hans framgångar på tävlingsbanorna med Steffi! Vill ni vara med och sponsra Steffi och Diablo kontakta oss då!
 
Vi kommer att ligga lite lågt med allt i sommar när det gäller hingstarna, men vi har i Maj/Juni Downland Jaguar och Arhults Waldemar till avel för welshston.
Speyksbosch Dancer kan man betäcka med här på stuteriet i Maj!
 Vi kommer inte att skicka på Dancer i år.
 
Anledningen till detta är helt enkelt att vi väntar tillökning här på stuteriet och inte bara då föl utan även en liten människo bebis, det kommer att ta vår mesta tid :)
 
EG Pauli är hos en ryttare Amanda Ahvenlampi Svensson och tävlar där, framgångsrikt! Han kommer tillbaka till oss om något år eller två!
 
Arhults Cornelius kommer att vara i avel 2014 då på semin, i år väntar andra uppgifter för honom!
 
Men vi hoppas att ni passar på att kommer med era ston till Downland Jaguar och Arhults Waldemar och får en welshponny med bästa tänkbara stam och temperament!