Pride's Superman

Här är Pride's Superman e. Vita Nova's Hanassie uppfödd av Maria Fernsström och med hjälp av oss förmedlad till Holland som föl. Han var nu på 3 års premiering men gick inte igenom, men det hade han säkert gjort i Sverige! Ursnygg och grattis Maria till en så fin uppfödning!
Nu är han till salu igen 3 år gammal!

Tråkigt att inte fler använde Vita Novas Hanassie!

Hingst premiering i Holland

Nu har 2012 hingstpremiering varit i Holland, det var färre starter i år än tidigare år.

I år blev hingst med bästa trav Vlagbergs Carway e. Heitraks Marwin ee. De Goedes Ree Now or Never.

Heitraks Marwin som har samma far som vår Speyksbosch Diablo han visades också på hingstpremieringen samma år som Diablol. Den gången var det just  Heitraks Marwin som blev hingst med bästa trav och av de tre hingstar som blev uttagna att delta i bästa trav kom Speyksbosch Diablo tvåa!
2007 var det många hingstar som visades 63 st och det är en fantastisk bedrift att bli uttagen som 1:a och 2:a på sin premiering!Vlagbergs Carway bästa trav 2012

Många har undrat varför jag säljer flera av mina ston, men vi har sparat några ungston som vi vill fortsätta avla på, och då måste några andra istället få nya hem.

Borghof's Corientje e. Leuns Velds Elegant dräktig med Speyksbosch Dancer är till salu, hon är mamma till Arults Cornelius och Arhults Cordelia även mormor till Norrbys Cornetto e. S Dancer.

7's Clark Kent

Här kommer bilder på ännu en enastående Dancer avkomma, vilka föl han får denna hingst.
Detta är 7's Clark Kent som är född på Öland av ett okänt härstamningssto, se så han stämplar sina avkommor!! Underbart rörliga med enastående hoppförmåga!
Ni som har Dancer avkommor känner säkert igen uttrycket och enegin! Clark Kent är född 2009 så han är en nybliven 3  åring!
Nu äger Lina Rundgren Clark Kent.