Utställningstider!!

Härkommer lite mer resultat från utställningar!

Rhoson Hei Di Ho var med oss i Nybra på utställning i Söndags, det ick jättebra och vi vann vår klass och blev reserv Bäst i Rasen sen gick vi vidare till BIS ringen där vi slog BIR vinnaren och slutade som 3:a totalt!! Härligt när man kämpar ända in i sista stund!! Nu ska Heidi ta det lugnt och förhoppningsvis ge oss ett fint Jaguar föl nästa sommar.

Ängvaktarns Bagheera e. Downland Jaguar blev på fölmönstringen bedömd av Elisabeth Ljungstorp, fick poängen 88887 och rekommenderad att sparas som hingst! Hon gillade honom :)
Halvsystern Ängvaktarns Duchess of Jade visade sin utmärkta trav och fick 88889=41p jättekul säger vi och önskar all lycka i framtiden med dessa två snyggingar!
Bägge stona är e. Coed Coch Target som är morfar till fölen!.


Bilder kommer....

Nya bilder!!

Jag har varit en sväng ute i hagarna idag med min kamera!! Men om man har en kamera som min blir det inga direkta fotograf bilder!Shore Brooks Coco, Arhults Choklad, Arhults Felizia och FleurChoklad och CocoArhults DarwinArhults Felizia och Fleur (Fleur är nu dräktig med Diablo och till salu)
Vackra Fleur TILL Salu!Arhults Cordelia och Arhults Royal GemBorghof's Corientje med Arhults CordeliaCordelia och GemLilla GemCordelia!Framgångsrika avkommor!

Det är så kul att hitta avkommor till våra hingstar och ponnyer vi har fött upp som det går bra för.
lady Hawk e. Vita Novas Hanassie som blev till här på gården fick nu hoppdiplom på 3 års test 99 i hoppning!! Grattis Elin som är uppfödare och grattis till dom nya ägarna.

Vi har fått den roliga nyheten att vår uppfödnin Fairy Winkle är på väg till Norge för att där ska vara ponny till en av Norges bästa ponnyryttare. Ryttaren har tävlat NM i år! Så nu håller vi tummarna att allt gåt bra! Grattis till ägarna till Fairy Winkle!!!

Vi har köpt ett stoföl, ännu ett stoföl med en helt klart annorlunda stam, återkommer med stammen! Hon är en stunner med otroligt bra gångarter, hon kommer inte hem förräns senare i höst vinter.

Snart kommer katalogen ut för Fayre Oaks och det ska bli jättekul läsning!

PÅ söndag är utställning i Nybro, det ska bli kul! Sen blir det 3 årstest och kvalite i Nybro vilket också ska bli jättekul!