Waldemar

Vi har nu Waldemar på naturlig betäckning f.o.m den 27/6 vi sänder inte mer semin på honom!!

Vi håller på med stora förändringar i vår avel och om någon är intresserad av att leasa ett sto av oss under vintern kan den möjligheten komma att finnas.
Det är ston dräktiga med både Diablo och Dancer!

Vi har även en welsh hingst vi kan tänka oss leasa ut till 5 stjärnigt hem eller ev sälja. Hör av er via mail eller telefon.

Vi tar emot ston till våra hingstar Juli månad ut, kom gärna med förfrågningar om det är något ni undrar över! Våra ston är snart alla kollade och dräktiga, vi betäcker inte så många som planerat utan låter några gå tomma tills tidigt nästa vår!

Jag hoppas ni alla haft en underbar midsommar, vi har haft det magiskt skönt :)

Here I'm "Herman"

Här är Herman e. Arhults Waldemar, en snygging! Verkligen rejäl och bra benad! Grattis Anki med familj!

Arhults Fideli e. Downland Jaguar u. Fleur

Nya bilder!Ibland får man bilder som betyder mer än andra, inte vet jag varför men ibland utvecklas unga hästar mer och bättre än man någonsin hoppats på!! Sluta inte nu att skicka bilder till mig, jag älskar alla mina "barnbarn"!!!

Vi sålde Arhults Alice e. Downland Jaguar dräktig med Speyksbosch Diablo, hennes föl var väldigt fin, men nu har jag mottagit bild på honom som 2 åring och hjälp vad snygg!!!! Grattis Maria som är uppfödare och ägare!Detta är Arhults Alice föl 2011 e. Arhults Waldemar, en riktigt fin liten kille!


Kakans 2011 föl e. Speyksbosch Diablo ett fantastiskt fint sto föl Grattis!!