Arhults Hermes

Arhults Hermes *2014 e. Arhults Waldemar u.Rhoson Hei-Di-ho ue. Steehorst Kyro uu.Rhoson Sipsi  (Cottrell Faberge)
Vi är otroligt stolta över denna unga hingst och vi kommer att använda honom på våra ston. Hans typ och rörelse tillsammans med hans temperament gör valet enkelt 😍😍😍
 
Han har fått otroliga vitsord från Mr Dewi Evans som fött upp så många stjärnor på Hilin stud och gjorde bedömning att denna hingst när han blommat ut fullt kommer att bli oslagbar, han guldbelönade Hermes på Riks.
 
Andra stora uppfödare som producerat och fött upp RWS Vinnare inte en utan många, har skrivit till mig och sagt att han är en framtidsponny!!!
Det är ju också det vi tycker, så döm själva här kommer en bildkavalkad på vår hingst. För er som undrar var hans fel enligt avelsvärderings nämnden små hovar!! Annars var benen "nöjdaktigt korrekt" vilket är ett bra omdöme så hans ben är som jag sagt helt okej!!
 
 
 
 

Livet som uppfödare

Uttrycket ska man skratta eller gråta passar bra i vissa sammanhang...
 
Igår på hingst premieringen blev Downland Jaguar höjd till B prestation och så kom han in i kvalitetsboken!
Ska det ta 14-15 år? Som uppfödare arbetar man 7 dar i veckan året om, jag visste att med den stammen, dessa blodslinjer är det guld. Man följer sin magkänsla, I början försiktigt men när fölen kommer och man får kvitton på att man gör rätt! Det är med stor tillfredsställelse jag kan konstatera att jag gjort rätt val!
 
 
 
Speyksbosch Dancer hingsten som gett glans åt allt han tittat åt 😍😍😍, när jag stod där för så många år sedan och högtalarna skrek ut på Grevagården att denna hingst rekommenderas inte till avel,  jag slet i alla år för jag visste jag hade rätt, min magkänsla var rätt även denna gång. Nu många år senare har jag hämtat ut hans priser, han är A premierad  på sina avkommor! 
 
 
 
Följ din linje tro på dig själv! Jag har legat lågt, tvivlat ibland, kämpat vidare och segrat😁😁
 
Jag kan göra det igen om det behövs!
 
Igår var även Arhults Hermes på Grevagården, underbara hingst, han kommer att ingå i vårat hingst program 2017, kämpa för det ni tror på, jag har gjort det och blivit rikligt belönad!!
 Arhults Hermes e.Arhults Waldemar (Downland Jaguar) u.Rhoson Hei-Di-ho ue. Steehorst Kyro En stam full av vinnare som är unik!
 
 

3 hingstföl !

Arhults Houston *2016 e. Stougjeshoeve Envoy u. Arhults Hedvig ue Downland Jaguar uu.Rhoson Heidiho- Steehorst Kyro, snygg små få. Korrekt exteriört och han har det där extra som krävs för att sparas som hingst! Han är så närbesläktade med våra ston så vi säljer honom till någon som kan förvalta honom!
Detta är en hingst jag skulle spara som hingst och visa. Om seriöst intresse finns hör av er till mig. Han är avvand men inte mycket arbetad med. Så en kille man kan forma själv!
 
 
De andra 2 hingstföl en är också till salu
 
Arhults Gold Label e. stougjeshoeve Envoy u. Arhults Royal Glimpse ue.Downland Jaguar han är skimmel
 
 
En underbart snäll kille
 
Sen även Arhults Danone e.Speyksbosch Dancer blir D ponny och rör sig otroligt bra
Denna stjärna blir en fantastisk hingst/valack han är svartbrun 
 
Gold Label och Danone går tillsammans nu så för att sälja den ena måste den andra också säljas !