Höst funderingar!

Ja nu börjar snart vinterns slit :) men det får gå, jag längtar redan efter fölen som ska komma till våren!
 
Om allt går bättre än i år ska det födas 5 föl till våren, och det glädjer vi oss åt mycket!  Diablo har installerat sig hos en ny ryttare och det känns bra, dom har kommit igång att träna och tränare tyckte ockkså det såg bra åt! Nu håller vi tummarna att det fortsätter så här!
 
Madeleine flyttar till Öland och det ska bli kul att se vad dom bygger upp där, mycket mark finns det iallafall så en del stolpar går det nog åt.
 
Denna helgen är det Fayre Oaks sale, och det har kliat i fingrarna att åka dit, men då är ju också risken stor att man inte kommer hem ensam utan med 4 bent sällskap :)
 
Nej jag får följa det på håll, min goda vän på Birtley Stud och jag hade ett långt samtal igår då vi gick igenom, både det ena och det andra men mest ponnyerna som säljs där! Man får reda på mycket info när man får inside info!
 
Denna helgen är det också Championaten och Årets ponny i Falkenberg, det är så spännande, det är där de lovande ungponnyerna som gått vidare ska visas och "göra upp" om priserna!
 
Jag vill bara säga att ni alla som kämpar med mina uppfödningar och avkommor efter våra hingstar, ni är guld värda!!
Det är tack vare er jag får lite guldkant på häst tillvaron. Att se och få rapport om era framgångar värmer mig och skapar glans åt hingstarna!
Det är ju så att hingstarna och stona får ju sin bedömning efter vad deras avkommor presterar.
Nu har det plötsligt börjat dyka upp Dancer avkommor både på tävlingsbanan och i ungponnyaktiviteter, och dom kan alla hoppa mycket bra!
 
 
 
 
 

Speyksbosch Dancer

Jag har igen förfrågningar på avkommor i kategori D från Speyksbosch Dancer. Har du en avkomma e. S Dancer så finns det köpare!
 
Ska vara D ponny och familjen som söker är en satsande tävlingsfamilj!
 
I helgen nollade ännu en gång Arhults Nicolle e. Speyksbosch Dancer u. Turfhorst Nancy Crown sina starter, trots att det var regn och rusk!!! Grattis Isabelle!
Jag är så jättenöjd med Dancers avkommor, dom har verkligen överträffat mina vildaste fantastier och hoppa det är vad dom är födda till :)

Arhults Playboy

Fantastiska Arhults Playboy är till salu, han visades som hingst när han var tre och fick fina poäng men saknade ett poäng på löshoppningen! Han har enastående gångarter och kan gå hela vägen!
 
D ponny 5 år e. Leuns Velds Elegant u. EG Phoebe ue. Power Boy
Elegant har 2 avkommor som redan har placeringar på dressyr EM, han lämnar mycket ridbara avkommor!!
EG Phoebe är helsyster till EG Pauli RP 147, som går MSV dressyr bland hästar och tränar St Georg, Phoebe köpte vi som 3 veckor gammalt föl och sålde henne till sporten!
 
Power Boy behöver väl ingen närmre prestentation!
 
Playboy är röntgad ua och med rätt ryttare kommer han att ta sig hela vägen till EM! Ring eller maila för kontakt uppgifter!
 
 
http://youtu.be/4Habek0Juek