Fler framgångar!

Förra året sålde vi Turfhorst Venice     welsh sek B dräktig med Cottrell Mystery, hon fick ett hingst föl Littegott's Vineger han har varit på utställning idag och blev guldbelönad 98788=40p  Grattis Liselottt Tillberg bra jobbat! Grattis Kent Eriksson som numera äger Cottrell Mystery du har en bra hingst :)
 
Hoppas få bilder på Vineger

Avkommor!

Underbart är det att se alla ponnyer e. våra hingstar som kommer upp och har nått åldern då dom får visa vad dom går för!
I år har verkligen Speyksbosch Dancers avkommor blommat ut och visar vad dom är bra på! Så många är ute på hopp banorna och det är genomgående hoppning! Ponny efter ponny får jag rapporter om!
 
Snälla har ni en avkomma e. våra hingstar, det är så kul att få följa dom, kanske ett foto eller film!
 
S Dancer har en fin samling ponnyer han är far till och ett mycket säkert kort om man vill nå framgång på hoppbanorna i framtiden är just en avkomma e, Dancer! Här nedan är några exempel har ni fler snälla maila mig då!
 
Arhults Leontine 4 år, hon fick hopputmärkelse uppe på Rånäs och kom till final där hon blev 5:e bästa hopp ponny med 8 poäng på teknik!
 
Arhults Nicolle 5 år hon blev Nationell fölchampion som föl för Holländsk domare, numera tävlar hon hoppning och är framgångsrik i ungponnyklasser!
 
T-Tio är ett mycket vackert sto som nu är 4 år, hon blev guldbelönad som föl med både 9 på typ och på trav! Men på treårstest hoppade hon in 52p och det blev dagens högsta poäng!
 
Buzz Lightyear 5 år placerade sig i Ljungby, han vann LB och kom tvåa i LA hoppning!
 
Heart of Wonder 3 år fick hoppdiplom på treårs test och kom till final i Falkenberg, där fick hon 8,5 i teknik på sin hoppning!
 
Fairytale Dancer har i sommar nollat 9 av sina 10 starter i hoppning!
 
Salnecke Ambition har ny ryttare som gillar att tävla hoppning och det visade sig direkt då dom nollade sina starter!
 
Dahl Winne 3 år visades på utställning och blev guldbelönad och BIR!!
 
Ribston föl som visades på utställning och blev BIR och guldbelönad!
 
Zugger finns i Tyskland och tävlar parkörning, han kom 5:a i Tyska mästerskapen av 18 starter!!!
 
Bodenthals De Lux e. Speyksbosch Dancer född i Tyskland Imp till Sverige, blev uttagen som lovande dressyrponny av Skånes ridsportförbund av 100 tals sökande, oturen var framme och DeLux skadade sig så allvarligt att man inte trodde hans liv gick att rädda! Men där bakom stod ägarfamiljen med ett tålamod och en duktig veterinär, lång tid tog det! Mycket lång tid! Men nu är han på G igen och tävlar denna gång bland hästar, då ryttaren hann bli överårig! Grattis Linda till dina höga procent på "Guld" jag håller tummarna i fortsättningen också! Måste lägga in en bild på De Lux.
 
 
Detta är bara de resultat jag har fått in på Speyksbosch Dancer, har ni fler resultat, skicka in dom till mig!
 


Speyksbosch Dancer