Allmän avel 2016

Arhults Waldemar KWB 158  kommer att ta emot friska lämpliga ston under 2016! Welshponny sek B 135 cm hög
underbart temperament, rör sig bra och har 10 p på typ från sin premiering!! Vinnare overall Supreme Champion
på kvalitetsboksvisningen 2009 alla sektioner! Utan tvekan en av de bästa sek B hingstar vi har i Sverige!
 

Foto Equine by Wengdahl
 
 
Vi kommer att även ha Birtley Caspar e. Eyarth Red Pepper u. Horsegate Carousel ue. Horsegate Ambassador till allmän avel
welshponny sek B detta är en ung hingst så man får boka i tid.
 
 
 
Vi har leasat en hingst från UK fantastiska Mynyddgraig's Neifon e.Cwrtycadno Cadfridog u. Polaris Nasturtium ue. Horsegate Spark
Tack till Ann Fisher som lånar ut honom till oss! Är man intresserad kan man skicka meddelande till mig, jag har möjlighet att ta emot 2-3 utomstående ston!
 
 
 http://www.allbreedpedigree.com/mynyddgraig+neifion
 
 
 
 
 

Oturen tar aldrig slut!

Om man nu ska kalla det otur eller vad man ska säga!
 
Pauli åkte på en hemsk infektion efter jul, när han var som bäst blev han sjuk. Han har nu stått på djursjukhus i omgångar, prognosen är komplicerad så utgången är oviss...
Ska det aldrig ta slut?
 
Nu har jag inga ridponny hingstar till allmän avel 2016, vilket är väldigt tråkigt, den fina hingstunge Pauli var pappa till som föddes 2015 var beställd, han är ett hingst ämne och jag hoppas att han får vara hingst så vi får se vad det blir av honom!
 
 
Dancer är pigg o kry, men fyllde 20 år nu 2016, tänk vad åren springer iväg, hoppas att han ska betäcka några riktigt fina ston här hos oss.
Foto Equine by Wengdahl bilderna tagna i veckan
 
 
Samtidigt smider jag planer för min kronprins Arhults Darcy, han börjar se fin ut nu lilla Darcy! Han ska om allt går som det är tänkt betäcka Dancers döttrar i framtiden!
 
 
 
Arhults Choklad behöver flytta, hon är skrittad på, en känslig dam, men otroligt snäll. Vill någon köpa 50% och utbilda och sälja ihop med mig går det bra om ni inte bor 50 mil bort från mig, eller andra förslag går bra att fundera på! Choklad är maxad D blir 5 nu och en dotter till Dancer.
 
 
 
Halvblodstoet Romance måste flytta också 8 år haft föl aldrig riden på aldrig skadad säljs nu till bra hem och hennes hingstföl e. Pauli är också till salu, kom gärna med anständiga bud!
 
 
 
Lilla Arhults Mary är till salu;
Hon blir perfekt till utställning, avel eller ridning!
 
 
 
 
 
 
 

Tiden rinner iväg

Här är det inte riktigt sig likt och jag har 2 saker på hjärtat idag.
 
1. Jag har ungponnyer som måste hitta nya hem, detta är ponnyer av högsta klass och två welsh åringar en avkomma efter Pauli som blir häst. Sen har vi ett 5 årigt sto som enbart är sutte och skrittad på, hon är D ponny och av högsta kvalite! Lös hoppad framgångsrikt! Är du intresserad av någon av dessa får ni verkligen maila mig eller ringa.
 
 
Avkomma e. Pauli snygg o rörlig med Cairo/Cortez på mödernet. Även stoet är till salu, kontakta Madeleine om henne!
 
 
 
Arhults Mary e. Arhults Waldemar, en riktigt topp individ för sport & avel.
 
 
Arhults Sebastian en hingstunge av mycket hög klass efter Arhults Waldemar! För er som skulle vilja ta fram en godkänd hingst eller bara vara framgångsrika på ungponny testerna! Han blir runt 130 cm ev C ponny, viktbärande! Jag kan även vara delägare i denna hingstunge!
 
Nr2
 
Jag letar efter en seriös person som vill inleda ett sammarbete med oss, detta är inget snabb fix utan långsiktigt,
Madeleine som hjälpt mig har inte samma möjlighet längre med små barn och jobb. Detta är en förutsättning för att jag ska kunna fortsätta min avel.
 
Jag kan ge ett exempel; Om man är intresserad av att ta en ungponny 2-4 år gammal, utbilda tävla och sälja, då
arbetar man sig till 40% ägarskap och sedan säljs ponnyn! För att kunna göra detta bör man har goderfarenhet av ungponnyer och erfarenhet av att plocka fram ungponnyer. Utbilda enligt våra metoder. Detta är ett exempel men det kan vara andra upplägg, det är ett Win/Win koncept och man tjänar inga stora summor månadsvis!
 
Kontakta mig om det låter intressant!
 
Vi har nu Arhults Choklad som ska säljas så hör av er!