Speyksbosch Diablo

Nu kommer Diablo hem, han åker till Öland till Madeleine, vi kommer att betäcka några ston med honom.
det har inte varit något intresse för honom i allmän avel så vi gör så att vi använder honom själva!!
Få hingstar lämnar så bra som Diablo!
 
Madeleine ska rida honom och gå igenom honom då han åkte från oss för ganska längesedan och har varit utför en hel del och varit rejält skadad.
 
Nu ska det bli kul att få ha honom hemma igen :)
 
 
 
Speyksbosch Dancer flyttar till Öland och står på station hos Madeleine med våra andra RP hingstar, lättare att ha alla på samma ställe! Waldemar och Jaguar stannar hos mig!
Vi får också hem en hingst från Wales som är köpt av en godvän till mig, han ska stå här hos oss det är en sek B hingst!
 
 
Birtley Caspa
 

Ponnyer till salu!

Arhults Gustaf *2013 e. Thistledown Arctic Wind u. Arhults Royal Glance ue.. Downland Jaguar en underbar individ med massor av kvaliteer, han har det vackraste huvud, lång snygg hals rör sig fantastiskt! Vi är mycket nöjda med denna kille och han är verkligen något att spara för framtiden!
Vi har tyvärr inget sällskap till honom och erbjuder nu någon att få chansen att köpa honom!
 
 
Arhults Cordelia
e. Speyksbosch Dancer u. Borghofs Corientje ue Leuns Velds Elegant, fantastisk prestations stam, ett mycket snygg 3 årigt sto som vi nu erbjuder till försäljning!
Hon är exteriört korrekt, rör sig otroligt vägvinnande och rörligt med fantastiska bakben. Cordelia är en syster till Arhults Cornelius som blev årets hingst med 42p 2013.
 
 
tre Dancer systrar Cordelia är längts till vänster!
 
 

Speyksbosch Diablo och andra Nyheter!

Nu börjar det dra ihop sig till betäckning och vi får hem S Diablo för att betäcka 2 av våra ston, vi kan samtidigt ta emot några ston till honom.
 
Om ni är intresserade av att betäcka ska ni föranmäla detta till oss, han kommer att stå till allmän avel endast en kort tid.
Föranmäla och betala in en bokningsavg på 500:- som dras av på språngavg, vid betäckning. Vi kommer INTE ATT HA DIABLO I ALLMÄN AVEL OM INGET INTRESSE FÖRELIGGER GLÖM INTE FÖRANMÄLA DETTA SENAST 15/4 så vi hinner ta prover!
 
Diablo har haft mycket hög dräktighet, flera år 100%. Jag kan inte svara på om Diablo kommer att vara i avel 2015 och 2016 då han tävlar.
 
maila mig på hjortsparre2@gmail.com  om frågar angående Speyksbosch Diablo eller de andra hingstarna!
 
Downland Jaguar kommer att stå till avel för ett begränsat antal sek B ston, snälla boka i tid!
 
Arhults Waldemar kommer att betäcka från 1/4 och ni som har ett sto med speciella talanger får 50% rabatt under April/Maj maila och hör med oss!
 
Speyksbosch Dancer kommer att finnas till avel Likaså Arhults Cornelius kommer att finnas till avel från ca 15/5.
 
 
 
 
 
Speyksbosch Diablo
 
 
Arhults Cornelius
 
 
Speyksbosch Dancer
 
 
Downland Jaguar
 
 
Arhults Waldemar