Planera betäckningar!

Nu är ponnyerna omflyttade gräs gräs gräs, det gör en hästägare glad! 4 dräktiga ston går nu ensamma och väntar på sina föl! Alla stona är dräktiga med Mynyddgraig Neifion det ska bli så spännande!!
 
Nu har vi skickat ett sto till Weydown Out of The Blue e. Moelview Prince Consort( Moelview Cheiftan) u. Cottrell Little Nell uu. Cottrell Royal Glance Det ska bli så spännande Cottrell Little Nell är ju syster med vår Arhults Royal Glimpse. Han vann även 3 åriga hingstklassen på RWS show 2016, ska bli spännande!!
 
Vi har släppt 5 gallston på bete där finns redan massor av gräs 6 ha 😁😁!! Där ska dom gå tills jag beslutat mig för vem jag ska betäcka i år. Det känns tungt att betäcka ridponnyerna, kan inte bestämma mig huruvida jag ska fortsätta eller ej 😐 Det känns motigt ibland och ärligheten inom aveln är det lite si och så med tyvärr!! Jag har så svårt att finna motivationen när folk verkar kunna bete sig hur som, jag har alltid tyckt ärlighet är viktigt och att lägga personligt åt sidan, men det verkar svårt för somliga! Hellre fria än fälla!! 😀😀
 
 
Så nu ut och jobba 😃

Hingstar till avel

Vi kommer att ta emot ston till våra hingstar 2017
 
Arhults Waldemar welsh ponny 135 cm lämnar mycket bra avkommor, själv är han multi Champion,  vinnare av premieringen mm. Med 10p på typ.
Waldemar har redan bokningar så om ni är intresserade av honom boka då direkt!
 
 
Speyksbosch Dancer ska vi använda till vårt egna RP sto och han kan ev betäcka ytterligare något sto men då får man säga till i tid!! 
 
 
Arhults Darcy vår 3 åriga Isabell hingst har redan bokningar och kan betäcka ett begränsat antal ston, vid intresse kontakta mig då vi tar bokningsavgift på Darcy. Darcy är en bror till Diablo han är ca 144 cm hög och har ett ljuvligt temperament, mörk Isabell med kritvit man och svans 4 vita ben!! 
 
 
Arhults Hermes ska också lösa licens och vid intresse av honom kontakta mig!
 
 

Downland Jaguar

Jaguar har nu fått sina första två föl i UK och bägge var stoföl, vilket vi glädjer oss enormt åt! Jaguar är kvar i England, I år blev han höjd på sina avkommor meriter och finns numera i kvalitetsboken prem B, han har ju väldigt få avkommor!
Tråkigt när en hingst av hans kaliber måste först bevisa i 15 år att han duger och sen när han är en 18-19 år ska komma in i kvalitetsboken!
Det är absolut något fel i grunden ......
 
Fölen som har fötts i UK kommer här på bilder!!
 
 
Föl nr 1