Ponnyer där ute

Det är jättekul när man får filmer och bilder på våra uppfödningar och på våra hingstars avkommor, fortsätt skicka det och skicka in resultat till oss!

Här kommer en tränings film på vår uppfödning Arhults Fairy Winkle M som numera bor i Norge och rids av en landslags ryttare!

http://www.youtube.com/watch?v=dv3_JQ3cALc&context=C35c36ecADOEgsToPDskI1MaBP7TNQPcXYxOybothY


Arhults Leontine finns fortfarande till salu och det är något jag inte begriper för hon är en riktig klippa cool orädd hoppar jättebra, en arbetsglad trevlig ponny med 3 mycket bra gångarter!Vi ska få 2 föl e. Speyksbosch Diablo i år och ett av dessa föl kommer att vara till salu, sen kommer förmodligen inte Diablo att vara i avel p.g.a att han ska resa till en ny ryttare.
Det är med delade känslor jag släpper iväg honom då han är en så fantastisk avelshingst och han lämnar snygga avkommor som har fantastiska gångarter och ljuvligt temperament!Arhults Dexter e. S Diablo u Arhults Delight exp till Holland, nu väntar vi ett helsyskon!Arhults Charlie till höger vi väntar ett helsyskon även till honom!!
På vänster sida Arhults Felix såld som blivande tävlingsponny!! e. Downland Jaguar!
Speyksbosch Diablos yngste lillebror är i dagarna på väg till Holland vilket ska bli spännande! Hans mamma Speyksbosch Datsja är till salu, vi kommer att betäcka henne i slutet på mars början på April med en av våra ridponnyhingstar.

Borghofs Corientje är dräktig med Speyksbosch Dancer och hennes föl är till salu, beräknas födas i mitten på April! Corientje är ju mamma till Cornelius också!Borghofs Corientje med årets Dancer föl!Corintje med sitt Dancer föl!!!Borghof's Corientje med Arhults Cornelius!!

Den ponny som fick högsta poäng för dagen i hoppning på 3 årstest var en Dancer avkomma, hon rör sig otroligt bra men var spänd för dagen! Som föl fick hon 9 på typ och 9 på traven på utställning!

Plötsligt blev det vinter!

Jaha då var det snö, blandade känslor! Rent ljust och fint, ingen kan väl klaga på det, och för hästarnas skull är det bra med snö, ingen häst gillar väl äcklig lera!
För min skull innebär det vatten hinkar, slangen är nu ohjälpligt frusen, ja ja man kan ju inte få allt!

Vi har fortfarande vår vackra Delicious till salu, hon är 3 år nu och är en fantastisk talang inför 3 årstesten. Hon är snygg och exteriört korrekt rör sig ovanligt bra och har ett temperament som är helt fantastiskt. Det är väl hennes farfar Jaguar som lämnat över arvet av det coola coola, men det finns energi att ta av!
Hade jag en dotter eller son som så småningom skulle behöva en ponny, hade jag inte tvekat!
Här är priset inte det vesäntliga utan att hon kommer till ett bra hem!

Vi ska åka på clinicen på Salsta Eskilstuna, finns det någon som vill samåka?

Igår sken solen och jag tog några bilder!

Arhults Cornelius e. Speyksbosch Diablo u. Borghofs Corientje ue. Leuns Velds Elegant detta är en 2 årig hingst som vi har mycket höga förväntningar på!
Nu är hans mor Corintje dräktig med Speyksbosch Dancer och det fölet är till salu!

Arhults Waldemar

Nya bilder, Waldemar kommer att stå på naturlig betäckning 2012 till friska Welshston!Foton

Arhults Delicious är till salu!Vackra Delicious e. Arhults Waldemar växer fortfarande! Hon blir 142 143 cm en underbart snäll och gulli ponny som kommer att göra allt för sin ryttare!

För fler bilder se tidigare inlägg på Bloggen, även på till salu sidan!

Vi säljer ett 4 årigt halvblod

e. Cairo, underbart sto!

Vi har även 4 åriga Arhults Leontine se bilder på Till salu sidan och om seriöst intresse finns har vi film! Hon är en kanon ponny som kommer att gå riktigt långt i alla dicipliner, cool och hoppar riktigt bra!