Midsommar!

Nu är midsommar här!! Hingstarna betäcker och de flesta gå nu ute dygnet runt!

I söndags hade vi besök av Leena Kahisaari uppfödare från Finland, medans vi vandrade runt i hagarna fotograferade Leena, så alla bilder jag lägger upp nu är Leena fotograf till!

Ha en skön midsommar!WaldemarJaguar!CorneliusDancerCorinne e. Speyksbosch DancerHedvig e. Downland JaguarCharlyne sire Speyksbosch DiabloCorinne e. Speyksbosch Dancer

En liten tillbaka blick!

Här är filmen från Internationella utställningen i Holland 2009 Speyksboch Diablo blev först Champion i sin klass bland Ridponnyer sen Reserv Supreme Champion över alla!!!

Se och njut han var bara 5 år då och bland starfältet fanns bl.a internationellt tävlande ponnyer.
Ryttare är Elin Nylander.
http://www.youtube.com/watch?v=lfigy_PlwlI

B ponny

Jag söker en snäll och säker B ponny att låna till en mycket kunnig och hästfamilj. Dottern på 7 år söker en läromästare som är tryg och snäll.

Maila mig om ni har någon så förmedlar jag kontakten, familjen bor på västkusten.


Igår fick vi snabb visit från Holland och Tyskland, dom kom för att bese Speyksbosch Dancer och hans avkommor, jättekul var det och jag fick massor av beröm för de avkommor jag har här!

Årets Dancer föl Arhults  Corinne är till salu e. Speyksbosch Dancer u. Borghof's Corientje ue. Leuns Velds Elegant.. Snygg mycket rörlig ponny som blir D ponny utan risk för att växa över!

En syster till Arhults Cornelius!!! Betala hand peng nu och hämta i oktober/november!