Hösten!

Nu kommer hösten med stormsteg och vi kan inget göra åt det! nu börjar planeringen med att ponnyerna ska upp på sina vinterbeten och fölen ska ha pass! Glöm inte att ID kontrollera era föl och skicka in handlingarna till Svenska Welsh föreningen. Gå in och läs på www.swf.nu
 
Diablo arbetar på för er som följer honom, tack alla ni som skickar hälsningar om honom, jag är fortfarande i chock att han var i så dåligt skick när han kom hem, mager och helt utan muskler i hela nacke rygg och kors.
Som jag skrev tidigare är han underbehandling och det är två mycket duktiga tränare Anneli Borgh och Annette Christiansen, som ser till att han arbetar i rätt form numera. Anledningen till hans skick är ju ridrelaterat!
Vi upptäckte detta då hans hovslagare ringde och sa att Diablo inte längre kunde lyfta sina bakben :(
 
Nu jobbar han på sakta men säkert och till er som tänker låna ut era ponnyer, var försiktiga kolla upp allt noga. Vi får nu filmer och kort varje dag på Diablo som visar vilken form han tränar i!
 
Nu lite bilder bl.a på Arhults Nova e, Molenhorns Rico u.Turfhorst Nancy Crown som efter 7 år är tillbaka hos oss som avelssto efter en olycka!
 
Arhults Nova
 
 
Arhults Royal Glimpse med fölet Gustav
 
Arhults Sophie
 
Birtley Spun Silk
Arhults Cordelia
Arhults choklad
Birtley Spun Silk och Arhults Royal Gem
Arhults Choklad
Hilin Miss Jasmin
Speyksbosch Datsja och Arhults Delight
 Arhults Chanelle
Speyksbosch Diablo tränar bommar och han börjar äntligen bli rörlig igen och kan gå luftigt, men det tar tid att återfå sitt hull!
 
 

Speyksbosch Diablo!

Nu har jag fått lite mer bilder på Diablo, han rehabiliterar sig nu hos Marie o Sandra med hjälp av proffs som har lagt upp ett specialprogram för honom så han kan bygga upp sig igen! Jag är så lycklig att han svarar så bra på detta!
Han äter med god aptit och sakta sakta kommer han att få tillbaka sina muskler i rygg och rumpa!! Sen återstår han vackra nacke som kommer allteftersom!
 
Jag är så lycklig över att ha så goda vänner som ställde upp direkt för mig när vi behövde hjälp. Om Diablo hade åkt hem hade jag ingen ryttare utan Snälla duktiga Sandra rider Diablo varje dag med hjälp av Equiterpeuter, massörer och superbra tränare och tömkörare.
Han ska arbeta sig sakta framåt!
 
Jag brukar säga att ett kort säger mer än tusen ord så här kommer några kort på honom från den 26/8 till idag 13/9 tänk att det går så fort :) 2,5 vecka! Snart om ett halvår eller så är han nog på banan igen!!!
 
Tack alla goda vänner som ställde upp med ganska kort varsel! Hoppas jag kan finnas och hjälpa er när det behövs!
 

Igår togs detta 2013 -09 -12
 
 
Detta kort togs den 2013 - 08 - 26  visst är det redan stor skillnad !!!
 
 
 
 

Roligt och tråkigt!

Nu kan jag börja med att säga till alla som blev upprörda över att inte kunna betäcka med Diablo 2014 att vi ska försöka lösa det! Då kommer det att bli så att man får förhandsboka honom och först till kvarn blir det !
Tanken är ju att han ska tävla och att vi inte ska störa Sandras planer.
Diablo är nu hos familjen Wikströn/Andersson och har så varit i drygt 2 veckor, det går framåt och han har det så bra och vi är mycket nöjda!
Vill ni följa Diablos liv hos Sandra läs hennes blogg  http://motosidressyr.webrider.se/ Sandra är endast 11 år och en av de mest begåvade unga tjejer jag har träffat. Hon har själv ridit in sin Welsh Mountain Forlan Quest och på 2,5 år startat honom i SM.
Sandra tränar för två superduktiga dressyrtränare Anneli Borg och Annette Christiansen som är INT grand Prix ryttare. Förutom detta har Sandra hopptränare och terräng tränare!
Denna familj lämnar inget åt slumpen utan har massör varje vecka och Equiterpeut, som kommer med jämna mellanrum!
Vår goda vän på stall W-elit, Maria Eriksson hjälper oss att tömköra Diablo nu så han ska kunna stärka sin rygg så han kan komma igång igen!
 
 
Nu har vår uppfödning Arhults Felix e. Downland Jaguar u. Fleur (Whatton Copper Beech) varit på 3 årstest
Han tog hem ett dubbeldiplom med fantastiska poängen 9888989 det ger 42p exteriört och 50p hoppdiplom och 50 p gångartsdiplom Vad glad jag är!!!! Tack Madeleine och Hanna-Sofie som visade honom och tränade honom!
 
 
Speyksbosch Diablo har en son som heter Be Cool e. Speyksbosch Diablo u. Arhults May Be ue. Speyksbosch Dancer han ägs av Rånäs Stuteri, Pytt Hamberg som köpte May Be dräktig av mig. Nu ställdes han ut i Söndags i Hölö domare var Kurt Larsson, som frågade varför han var valack ????
Han klarade sig utmärkt i den hårda konkurransen och slutade som total 4 i BIS ringen. Han fick den fina raden 99889=43p
Grattis!!!! Fantastiskt vad bra mina blodslinjer fungerar tillsammans!
 
 
Han är så lik sin morfar Speyksbosch Dancer!
Här är Dancer 2005 på utställning :)
 
 
 
 
Sedan fick Speyksbosch Dancer ytterligare en son med hoppdiplom Asti Cinzano Grattis!!!!!
 
Stall W Elit har några riktigt fina S Diablo söner till salu en 3 åring och en 4 åring
 
 
Spyder Pigg W e. S Diablo - Downland Jaguar  4 år ca 136 cm hög
Beelzebup e. S Diablo u. Arhults Cup Cake (Downland Wild Fowler) 3 år, stor C ponny
 
 
Leuns Velds Elegant sonen Evalezco finns till salu hos  Axlunda Stuteri 4 år och nu 145 cm
 
 
Glöm inte skicka in resultat på våra hingstars avkommor så vi får njuta vad de gör :) Ha en skön höst alla!