Vi fick pris !!!!!!!

Det är så stort och roligt och smickrande att vi blev nominerade till årets ponny uppfödare!!! Vi vann dessutom priset!
Helt galet roligt är det!! Tack till er som ville att vi skulle få priset ! Tack till alla som köpt och arbetar med Arhults ponnyer! Tack speciellt till min ständiga kritiker och handler Madeleine Hjortsparre, för hon står ut med mina ständiga utlägg om blodslinjer som kommer att bli enastående och bra :) .
 
Tack till mina fantastiska ponnyer jag älskat er alla, ni arbetar i det tysta och skapar det ena bättre än det andra - jag älskar er!!! Om jag inte träffat på två ponnyer hade det förmodligen inte blivit så bra som det är !
 
Den första är Downland Jaguar, en underbar hingst där jag har byggt min welshavel runt omkring, han har gett mig ponnyer som Arhults Waldemar årets hingst 2009 !! Arhults Felix, Arhults Royal Glimpse mm
 
Den andra är Speyksbosch Dancer mitt hjärta och min stolthet, han har lämnat otaliga underbara ponnyer som gör Magic!!!
 
Jag njuter av varje ögonblick i hårt slit!! Det är verkligen hårt arbete varje dag!
 
Tack till alla er underbara vänner som jag fått genom mina ponnyer, ni vet vilka ni är och ni är ovärdeliga!!! Utan er hade jag aldrig fått priset Årets Ponny Uppfödare!!!
 
Kämpa på mina vänner!!! Jag kämpar vidare!
 
 

Arhults Ernst

Vårt otroligt fina welsh föl som nu har blivit åring är till salu, Ernst en riktig welsh kille, snäll o go! Han har det welshigaste huvud man kan tänka sig, rör sig underbart bra och söker ett hem till både den som är intresserad av avel men mest den som vill utbilda en stjärna! Han har en underbar prestationsa stam
 
Ernst är snygg korrekt med bra rörelser, hans mamma är även mamma till Just my Emilio som blivit årets ponny och vi tror väldigt mycket på denna kille!!
 
Ett bra hem med utvecklingsmöjligheter är det viktigaste här! e. Arhults Waldemar u. Just My Evita ue The Hale Helios - Glanvein Gadabout
 
 
 
 
 

Jag ska bättra mig!!!

Här händer det grejor och jag har varit dålig på att rapportera!!! Jag lovar härmed som nyårslöfte för 2015 att vara mer informativ om vad som händer på stuteriet !!!
 
 
Jag börjar med att vi har leasat in en welsh hingst vid namn Stougjeshoeve Envoy en 3 års hingst med guldkantade föräldrar!! Han är otroligt welshig i sin utstrålning, har igentligen inget gjort utan blivit Champion i en utställning, vilket är bra för aveln!
 
Envoy är en hingst med massor av welsh karaktär och en välbenad snygg kille, han ska betäcka en del av våra welshston!
 
Hans far Cwrtycadno Cymro är en legendarisk hingst som i år kommer att finnas på Eyarth stud ett welshens Mecca!!
 
 
 
Hans mamma är en av de vackraste ston jag sett och enormt framgångsrik i Holland för sin skönhet!!
 
Stougjeshoeve Especiale e. Breeton Dai!
 
 
 
vi tror att detta kommer att passa våra Jaguar ston och även dom andra perfekt!! Vilket tillfälle.
 
Vi tar inte i detta läge emot några utomstående ston, men om det skulle fungera kan man anmäla intresse för att betäcka sitt welsponnysto sek B , så hör vi av oss snarast!

Tack till Geert Verbas i Holland för möjligheten till dessa underbara bloslinjer!