Nu händer det massor!

Oj vad det är svårt att få tiden at räcka till! Vi har fått vårt första föl 10 dagar över tiden så det var en lång vaka! Borghof's Corientje har fått ett vackert stoföl e. Speyksbosch Dancer! Lilla Corienne och hennes mamma är till salu. Corientje betäcks om i Maj! Maila mig vid intresse!

Vi väntar nu på resten av stona att föla!

Hingststationen öppnar 1 maj och vi har både Jaguar och Waldemar i avel sedan kommer Dancer att stå på semin, Pauli och Elegant på Naturlig betäckning på stuteriet.

Diablo kommer att vara hemma på stuteriet i mitten på maj och betäcka ett par av våra ston, sen kommer han inte att vara i avel, så om det finns ett intresse att betäcka med honom får man köra sitt sto till oss här i Maj och få henne betäckt!
Vi har letat ryttare till Diablo hela vintern men det har varit flera och provridit men ingen som passat som handen i handsken, men vi hoppas att vi träffat rätt nu! Vid intresse maila oss!

Vi blev kontaktade av Tyskland, det finns en ung lovande kusk i Tyskland som kör två valacker e. S Dancer och den andra är e. VN Hanassie, nu har dom hittat ytterligare en ponny med Hanassie som morfar och vill gärna hitta en till e. Dancer. Det finns inte många kvar e. Dancer i Tyskland och dom är ju äldre. I Holland finns två avkommor bägge uppfödda av oss, så jag tipsade om dom! Dom var så otroligt nöjda med dessa två som går i samma spann. Visst är det kul?

Delicious har börjat sin utbildning och det går jättebra, vad hon rör sig fantastiskt, detta är verkligen något att visa på 3 års test så passa på nu! Snäll och trevlig i alla lägen, Lätt att köra, verka och hantera. Sadelvan.Arhults WaldemarDammig Dancer!


Speyksbosch Diablo

I går var Diablo ute och motions reds som vanligt och jag var på plats, denna gång med Kamera! Nu är det bara en liten hake, motivet var det inget fel på, men kameran fungerade inte som jag ville, utan skärpan och zoomen blev som den blev! Men man ser ju ändå hur vacker han är....Denna ponny är en ponnyn med 3 Riktigt bra gångarter!

Fina fantastiska Diablo, han är i mina ögon den mest kompletta ponnyn på alla vis :)

Ryttare är Stina som hjälper Madeleine att hålla igång Diablo :) han är ju utbildad FEI och kan alla rörelser perfekt men vi saknar tyvärr ryttare till vår fina hingst!

Dancer & Diablo

Ungponny e. Speyksbosch Dancer eller Speyksbosch Diablo sökes av kund! I ålder för att matcha fram till ungponny aktiviteter C eller D ponny.

Vår kund har ungponny e. S Dancer och är så imponerad över sammarbetsviljan, ridbarheten och temperamentet så ytterligare en ponny sökes. Maila om ni har en passande avkomma så förmedlar vi kontakten!