Linjer som imponerar!

Jag har ytterligare ett welshföl av absolut bästa linjer, det är Arhults Gold Label en otroligt rörlig kille med en mycket intressant stam!
 
Arhults Gold Label e. Stougjeshoeve Envoy u. Arhults Royal Glimpse ue. Downland Jaguar  uu. Cottrell Royal Glance.
I denna stam finns så mycket guld klimpar och intressanta ponnyer att vilken uppfödare som skulle uppskatta!
 
Stougjeshoeve Stuteriet i Holland lånade ut sin hingst till oss och detta stuteri ligger alltid på topp!! Vann t.ex Internationella utställningen i Danmark 2015 ligger alltid i topp på RWS mm. Dom exporterar ponnyer runt hela världen bl.a USA.
 
Envoy är e. Cwrtycadno Cymro som nu finns på ett annat prestige fyllt stuteri Eyarth stud i Wales, Cymros blodslinjer har jag suktat efter länge och när vi fick använda denna hingst tog vi chansen. Han har sammalagt 5 avkommor alla i Sverige nu är han såld till sporten och kastrerad.
Så att köpa detta föl så har man en unik individ!
Han blir stor så han blir C ponny!
Mamman till Envoy är ytterligare ett sto som heter duga Stougjeshoeve Especiale e. Breeton Dai ELIT massor av vinster har detta sto!
 
Arhults Royal Glimpse är ett fantastiskt sto i kvalitetsboken och med en guldkantad stam, hennes mor, mormor, mormorsmor  samt morfar mor har alla varit supreme Champions på Royal Welsh show, likaså är hennes morfar den hingst som legat högst upp på avkomme listan i England i hela 11 år.
 
Detta är ingen dussinponny utan har väl utvalda och sammansatta blodslinjer som gör att Gold Label kommer att bli framgångsrik i den gren man väljer.
Även Gold Label vill vi sälja till en familj med en posetiv framtid för honom då han betyder mycket för oss! En härlig ponny är han med fantastiska rörelser med mycket luft!
Här nedan kommer lite bilder på Gold Label och hans föräldrar! Vi begär 10000:- och han kan hämtas i vinter efter han är avvand!
 
 
 
pappa Stougjeshoeve Envoy
 
Farfar Cwrtycadno Cymro
 
farmor Stougjeshoeve Especiale
 
 
Farmorsfar Breeton Dai ELIT

Våra welsh föl till salu!

Vi har flera welsh föl till salu i år, alla av otroligt hög kvalité med Internationellt framgångsrika linjer! Vi föder upp welshponnyer av högsta kvalité som inte är dussinvaror utan välgenomtänkt avel!
 
Arhults Amadeus e. Arhults Waldemar u. Cottrell Arian ue. Rotherwood State Occasion en legendarisk stamtavla på en fantastisk kille som drar ögonen till sig.
 
Waldemar behöver ingen närmre presentation då han är en framgångsrik hingst och nu även med avkommor som börjar visa framfötterna ute på tävlingsbanorna! Både i hoppning och dressyr!
 
Cottrell Arian ingår i den skaran av helsyskon som är välkända i hela världen med bl.a Cottrell Artiste som framgångsrik avelshingst.
Arian har avkommor exp till USA och även en godkänd stambokshingst i Holland. Ett mycket framgångsrikt sto är detta!!
 
Amadeus är speciell, snygg nyfiken, korrekt exteriört och mycket lik sin far som föl. Han blir stor och viktbärande runt 135 cm. Han rör sig mycket bra. Denna kille kan ni boka mot handpeng för att hämta i höst! Detta är något för er som inte vill ha en dussinavkomma av allra allra högsta kvalité. 10000:-
 
 
 
Jag presenterar nästa föl här under dagen.......

Årets sista welshföl!

Nu har Rhoson Hei-Di-Ho fölat ett vackert stoföl Arhults H e. Stougjeshoeve Envoy (Cwrtycadno Cymro - Breeton Dai) u. Rhoson Hei-Di-Ho (Steehorst Kyro - Rhoson Sipsi - Cottrell Faberge) En stam jag är väldigt lycklig över!
 
Idel ädel adel i den. Cwrtycadno Cymro är på Eyarth stuteriet och betäcker och Bretton Dai är på Llanarth Stud och betäcker.
 
Steehorst Kyro född i Holland inköpt av Rhoson Stud sedan såld till stuteriernas stuteri Weston Park i Australien,
Kyro betäckte inte många avkommor innan han exporterades och vi äger Heidi!
 
Nu fick vi låna en hingst från Stougjeshoeve stud 2015 och vi har nu fått 3 föl efter Envoy. Hingstfölen är underbara och kommer att säljas, så passa på att boka ett hingstföl mot handpeng, fler föl blir det inte efter Envoy då han såldes till sporten för sina fantastiska rörelser och är nu kastrerad.
 
Vi har också fått ett underbart hingstföl Arhults Amadeus  e. Arhults Waldemar u. Cottrell Arian helsyster till Cottrell Artiste och en mycket känd helsyskon skara! Även detta föl är till salu, han blir C ponny och bör absolut visas, håller hög kvalité.
Arhults Gold Label  e. S Envoy u. Arhults Royal Glimpse ue Downland Jaguar uu. Cottrell Royal Glance
Detta är en guldkantad stam och mormor Royal Glance är vinnare av hela RWS det största som en welshponny kan vinna! Där har också mormors mor och hennes mor vunnit och blivit supreme på RWS!! Sen har mormors farmor vunnit där också ! Otrolig stamtavla då det är bara en om året som vinner! Gold Label blir C ponny, snygg och rör sig fantastiskt
 
Arhults H hingst e. S Envoy u. Arhults Hedvig ue. Downland Jaguar uu. Rhoson Heidiho (se stam ovan) är som en Barbie docka helt underbart vacker och jag får nypa mig i armen för att se om jag drömmer <3 även han är till salu!
 
Så om ni är sugna på någon som sticker ut finns dom här!
 
Vi har även ett par ponnyer welshar som blir C ponnyer till salu!
 
Maila mig för info eller skicka meddelande via messanger!
 
 
Amadeus
 
 
Gold Label
 
 
 Arhults H

l
 
 
Barbie ponnyn Arhults H