Nu är det snart advent!

Oj vad tiden går! I helgen var jag påavelskonferans och det var super kul, detär så kul att träffa alla welsh uppfödare. Speciellt är att träffa och lyssna på er "gamla ringrävar" som avlar welsh i alla tider ;)!

Nu börjar det höra av sig duktiga ryttare utomlands ifrån angånde Diablo, han behöver en ny ryttare, just nu rids han av Madeleine som är för stor för honom dessvärre.

Diablo är en topp ponny av Internationell klass, han har vinst upp till LA dressyr med Elin Nylander, han behöver utbildas vidare.  Den vi söker ska ha Meriter på Nationell nivå i dressyr, mycket hästvana föräldrar och ansluten till en tränare. Vi vill att ni kontaktar oss om ni känner att ni passar in på följande beskrivning.
Ring eller maila till oss alla kontakt uppgifter finns på hemsidan www.ridponny.net .

Allt om Diablo finns att läsa p hans egen sida på hemsidan!

Nu ska vi ut och arbeta vidare med dagens ponnier.Diablo i Holland på International Ridden, där han slutade som International Ridden Reserv Champion av 57 starter!

Vi lever faktiskt!

Jag har böjat få gliriga kommentarer för att jag inte har skrivit på min Blogg, men ibland kommer man in i en fas då allt verkar svårt och saker känns jobbiga, det är t.ex att plötsligt inser man att det är vinter!!!

Vi mår bra även om vi har haft saker som hänt som känns jobbigt så går livet vidare. En av de största överraskningarna var att Diablo kom hem, Elin slutade rida och vi fick tillbaka Diablo!

Mycket tråkigt då sammarbetet fungerade utmärkt. Nu sitter Madeleine och rider honom och håller igång honom, men det är naturligtvis ingen hållbar lösning utan vi vill ha ut honom till en ryttare igen. Om det blir Elin eller någon annan får tiden avgöra.

Vi har ju fått förfrågningar från flera tränare som är intresserade av honom. Diablo hade ju en bana utstakad och den hade vi hoppasts att kunna följa.
Vi har ju också fått förfrågningar utomlands om honom, han är ju en ponny som väcker en enom uppmärksamhet vart han än kommer.

Den nya ryttaren måste vara knuten till en mycket bra tränare och sen ska personen gärna ha dokumenterade SM meriter.

Hästvana föräldrar som kan ta hand om en hingst, och han ska erbjudas ett normalt liv emellan tävlandet.
Diablo är en ponny på miljonen som är mycket speciell. Han kommer att gå hela vägen till toppen med rätt ryttare!
Han är 141 cm hög men känns att rida betydligt större.

Nu har vi endast våra två ridponnyföl kvar att sälja samt lilla fina Filip!

Arhults Macho är såld till en erkänd ponny/häst utbildare och även May Be är såld, det känns både konstigt och tomt den dagen dom åker, det är två underbara individer som legat mig varmt om hjärtat.

Pauli och Madeleine är igång igen och tränar för fullt.

4 av fölen är nu avvanda och bor utan sin mamma, det gick otroligt smidigt och ingen verkade speciellt ledsna.

Vi sålde också Kakan tidigare i Höstas och hon har kommit in bra i sitt nya liv, hon är nu bästa kompis med sin bundsförvant Alice som vi sålde till Maria för ett år sedan.

Jag ska försöka bli lite bättre att uppdatera, men det har varit så mycket att ta rätt på innan alla som ska in på stall kom in och alla hagar blev iordning ställda för vintern.Här sover våra ungston lunch!


Liza Leontine, en pigg 22 åring som väntar sitt 7:e föl, hon är mamma till Arhults Ludwig som är e. Diablo och är till salu! Hennes första föl var Arhults Cup Cake som vi nu har sålt!
Hennes föllista:
Arhults CupCake e. Downland Wild Fowler - flerfadigt guldbelönad
Arhults Lambourghini e. S Dancer - Guldbelönad
Arhults La Scala e. EG Pauli - Avelsdiplom
Arhults Lady Lovelylocks e. VN Hanassie - ej visad
Arhults Lets Dance e. S Dancer - ej visad
Arhults Ludwig e. S Diablo - ej visad
Arhults ........ e. S Diablo

Liza tävlade själv med framgång tills det hon skadade sig i hasen och blev avelssto på heltid. Hon är lika framgångsrik som avelssto som hon var som tävlingsponny-
Hon älskade att arbeta och lärde Madeleine vad ridning verkligen gick ut på. Hon har gett oss flera fantastiska avkommor oc hon är endast 20p i från ELIT.
Alla hennes föl kommer att bli strålande tävlingsponnier på minst SM nivå om dom utbildas och rids rätt!

Arhults Ludwig - till salu!


Arhults Lady Lovelylocks (Liza - Hanassie) sparad här hemmaArhults Lets Dance (Liza - S Dancer) Såld som fölArhult Lamboughini (Liza - S Dancer) Såld som fölArhlts La Scala (Liza - EG Pauli) Såld som föl


Arhults Cup Cake med sitt föl e. S Dancer.
Cup Cake såldes nu som 5 åring och hennes stoföl sparas här på stuteriet.