Geisha såld!

Nu är Geisha såld och det tycker vi är jättekul då även hon kommer till en tjej som ska utbilda henne med sikte på Championaten och sen säljas till en ny liten ponnyryttare! Lycka till!

Arhults Chicago e. EG Pauli u. Shore Brooks Coco ue. Speyksbosch Nando är såld till Sanna Nilsson, en mycket duktig dressyr ryttare, ännu en ung begåvad tjej som slår sig på att utbilda unga lovande ponnyer för framtida ponnyryttare!
Detta är precis vad vi uppfödare och Ponny Sverige behöver för framtida tävlingar!
Sanna Nilsson som bor i Eskilstuna har en blogg där man kan följa hennes arbete med Chicago.

Chicago kommer ur en speciell syskon skara!
Arhults Celste exp Finland och Arhults Charlie exp Holland! Nästa år väntar Shore Brooks Coco föl med S Dancer!

Nu har våra 4 föl kommit fram till Holland och resan trots all snö har gått bra, jag var minst sagt nervös inför detta äventyr, men än så länge har allt gått bra!Chicago som föl!Http://sannanilssondressyr.blogg.se

Bilder på ponnyerna till salu!


Vi har bestämt oss för att sälja några av våra ponnyer som var tänkta att behålla för att arbetsbördan ska lätta och vi hoppas att hitta bra hem till dom som kan fortsätta det vi påbörjat. Till rätt hem och seriösa spekulanter är priserna diskutabla, maila eller ring oss då ponnyerna måste säljas!

Här kommer nu bilder på våra ponnyer vi har till salu, film finns på Playboy och på Geisha vid seriöst intresse!

Geishas mamma Prides Super Girl, har nu med sin unga ryttare placerat sig i dressyr på över 70%, det är mycket prestation i dessa ponnyer samtidigt som det är en sammarbetsvilligt och fantastiskt temperament, inga hysteriska nerver!

Arhults Geisha!


Arhults Playboy


Vi säljer Turfhorst Nancy Crown till ett hem som vill ha ett avelssto av högsta kvalite! Vi har fått 5 mycket bra föl från Nancy, det sista fölet är exporterat till Holland! Nancy är ett av de sista fölen u. Oosterveldens Natasja hon har en gedigen syskon skara av idel champions. Hon är en syster till Verona's Bo-Gi och Verona's Gerswins mamma. Hennes pappa Coelenhage's Lets Be The Best är en prestations hingst av stora mått, t.ex är Jarno nu kvalad till Globen linjeavlad på denna individ. Hon är själv guldbelönad och rör sig mycket bra! Vi sparar 2 avelsston ur samma linjer så nu när vi måste dra ned erbjuder vi någon annan att fortsätta avla på denna fantastiska individ. Alla Nancys föl är genomsnälla, hon blir dräktig på första försöket och föder sina föl fantastiskt, en fullständigt okomplicerat avelssto. Ett fantstiskt tillfälle att få ett topp sto för prestationsavel! Detta sto trivs mycket bra på lösdrift eller i stall. Hon har alltid fölat inne! Nu är hon dräktig med Speyksbosch Diablo! 3 av hennes 5 föl har varit Svarta!


Nancy och hennes föl Nachlin 2010 exp till HollandNancy med sin son Arhults Nemo 2008

Nancy och hennes föl Nacho 2009


Nancy och hennes föl Nicolle som blev Nationell Fölchampion 2007


Arhults Venedig

Vår Waldemar son Arhults Venedig är till salu! Efter mycket om och men har vi beslutat oss för att släppa denna fantastiska lilla hingst till någon som vill visa och utbilda honom!
Han blir skimmel rör sig bra och är mycket trevlig.
Han är första fölet u. Turfhorst Venice e. Eyarth Simeon ue Steehorst Celebration, massor av Eyarth blod i honom, sen kommer den starka prestaions linje som Waldemar besitter med många många framgångsrika syskon och syskonbarn!
Venice mamma är Turfhorst Vaigly som är ett Championsto i Holland, Venice är hennes första föl!

Vid intresse finns film och mer bilder! Han har pass och är chippad!Arhults Venedig!Elegant Avkommor!

Nu har Geisha varit en sväng hos Madeleine på Björnö Slott, hon har löshoppat och blivit inriden! Denna ponny är helt fantastisk, hon är hel cool, men vaken orädd och gör allt man ber henne om!
Hon har lärt sig dricka ur vatten kopp! Hon gick rakt in i transporten och stod blixt stilla hela vägen! Lyckliga den som får henne till sitt barn!
Hon älskar att bli kelad med och tar varje steg i livet med ro!  Madeleine kunde endast efter att ha suttet på henne, sitta upp igen dagen efter utan longera!
Med dom gångarterna som Geisha har kan hon komma hur långt som helst med rätt utbildning!
Jag har inte ord nog att berömma henne och om min dotter var i ponnyåldern skulle hon aldrig säljas :)
Nu kommer hon hem för att smälta det hon har lärt sig, istället åker Arhults Playboy till Björnö för att vidarutbilda sig!

Playboy har kommit längre i sin utbildning, han är ett topp ponny som någon som vill placera sig på SM eller tävla Internationellt ska satsa på! Han har ett mycket brett register och kommer med sin prestations stam och posetiva vilja till arbete att gå hela vägen rakt upp i toppen!
Han är ju visad på ASRPs hingstpremiering och fick guld för sin exteriör, och ett godkänt ridprov! Han hoppar mycket bra men är lite överilad!
Men hans gångarter och ridkänsla är han överlägsen och han fick gångartsdiplom på 3 årstest 987899=50p
Han utbildas av vuxen men har också ridits av både 12 och 13 åringar, han är snäll och har utstrålningen för att nå toppen!

Ring Madeleline om ponnyerna så kan hon berätta mer  070-6466287 www.mhdressage.se  hon tar emot ponnyer och hästar i mån av plats på Björnö Slott där det finns en fantastisk ridanläggning! Se hemsidan!


Bägge ponnyerna är e. Leuns Velds Elegant RP 135 PLayboy är u. EG Phoebe (helsyster till Pauli RP147) hon har själv utmärkelser. Kommer ur D linjen från Bönninger!

Geisha är u. Prides super Girl uu. Coelenhages Pride som är helsyster till de båda Internationellt tävlande ponnyerna Coelenhages Promise och Purioso (Pappa till Ridponnyhingsten Jarno just kvalad till Globen) och även Coelenhages Prince Tatch som är godkänd här i Sverige. Hon har en guldkantad stamtavla för både dressyr och avel. Om man vill använda Geisha till Avel ingår en 90 dygnsavg på någon av våra hingstar!Arhults GeishaArhults Playboy