Leontine

Nu har Arhults Leontine e. Speyksbosch Dancer u.Arhults CupCake varit på hopptävling, det var premiär och hon klarade det galant! Leontine är endast 4 år gammal och efter hoppförärvaren Speyksbosch Dancer :) Här är ett film klipp!
Lycka till säger vi till dom nya ägarna!Idag har jag spenderat dagen i Vetlanda och tittat på delar av Svensk Ridponnys premiering/bruksprov. Det var både sött och surt! Kul var det iallafall! Av treåringarna var det Stall Phems 2 Constantin söner som blev godkända! välförkänt Grattis önskar vi här från oss. De övriga 4 som visades blev inte godkända.

Imorgon koras de äldre hingstarna, men då ska jag tillbringa dagen på welsh föreningens premiering!

Våren

Här sitter jag och skriver om våren så är det full snöstorm utanför fönstret!!! Från sol till storm och nu börjar solen komma fram igen!

Jag tänkte just rapportera lite om våra uppfödningar som finns runt om i världen!

Herman eller Here I'm som han heter såldes i magen på vårt sto Nordy's Ladies Day till Åland, föddes gjordes en ljuvlig hingstunge e. Waldemar som numera är såld till Finland. Jag har fått så mycket beröm för honom och hans unika temperament! Japp sådana är dom Jaguars avkommor och numera även Waldemars!

Till Halmstad såldes 2 stycken Ridponnyston vid namn Arhults Geisha och Arhults Lady Lovelylooks, för en vecka sedan debuterade dom bägge i hopptävling nollade och fick rosetter! Grattis Camilla!
I helgen som var var det dressyr tävling och Geisha fick 66,55% i LB vilket är superkul!!! Lady fick lägre poäng men hon har mer nerv och behövde halva programmet för att börja plocka högre poäng!! Domaren hade kallat till sig Camilla och sagt att detta var två ponnyer för framtiden!
Geisha är e. Leuns Velds Elegant och Lady är e. Vita Novas Hanassie!


Arhults Geisha!


Arhults Lady Lovelyloocks!

Sedan ska Arhults Nicolle e. Dancer - Nancy börja hoppträna på allvar nu, hon har så mycket hopp i sig, precis som alla Dancers avkommor har!
Lycka till Catarina o Co

Arhults Lets Dance rids nu och vi ser fram emot mer info hur det går!

Arhults Lambourghini går det utmärkt för och han hoppar hus :)

Arhults Nemo går det jättebra för

Jag vill ha fler rapporter och fler foton, om ni har en Arhults ponny eller en ponny e. våra hingstar önskar jag info!

Här kommer lite bilder på olika ponnyer från oss eller från våra hingstar!


Arhults Nemo7's Clark Kent  e. DancerArhults Lambourghini e. DancerBuzz Lightyear e. DancerArhults Nicolle e. DancerT Tio Dance hoppdiplom på 3 årstest  52p e. Dancer