Fölen!

Nu har några av våra föl kommit!
 
Arhults Chanelle sto e. Speyksbosch Diablo u. ShoreBrooks Coco
 
Ett underbart stoföl med det mest älskvärda temperament!!
 
 
Nästa föl var även det ett sto
Arhults Maggie welsh e. Arhults Waldemar u. Stoak Model

en liten fux dam
 

Svåra Stunder!

Vi har ställts inför svåra stunder i familjen och fått mycket jobbiga sjukdomsbesked, detta gör att jag måste för att få loss tid och säljer flera av våra ponnyer, sådana som kanske i normala fall inte skulle vara till salu!
Nedanstående ponnyer är till salu omgående!
 
 
Welsh ponnyer;
 
Locksley Valentina welsh sek B skimmell född Isabell e. Littlebyrom Harry Potter u.Laithehill Valeta(Heaton Romeo) Kommer ur en världsberömd stolinjer som lämnat massor av fina ponnyer. Hon blir ca 130 hög och är viktbärande.
Hennes mamma Valeta är ett fint sto ägd av Stall Pooh hon är mor till ett flertal fina avkommor, bl.a hennes helsyster som är Champion och finns i Tyskland. Detta är ett fantastiskt erbjudande, hennes pappa är numera en tävlingsponny mycket framgångsrik.  Locksley Valentina är nu såld!
 
 
Två bilder på Locksley Valentina 1 årigt welsh sto, fantastiskt tillfälle!!!
 
 
 
 
Helbror Penwood Maestro såld som avelshingst till Spanien


Red Flower Valentina syster dotter till Valentina
Pennwood Magic avelshingst UK  helbror till Valentina
Pennwood Vienna helsyster
 
 
Laithehill Valeta mamma till Valentina
 
 
Locksley Valentina som föl
 
Arhults Molly
e. Cottrell Mystery u. Stoak Model(Lemonshill Hylight
3 årigt welsh sto fux va 125 cm hög snäll snygg välhanterad, man kan få Molly betäckt med Jaguar eller Waldemar. Mycke bra exteriör och snäll i all hantering.
 
Nytagen bild på Molly!
 
 
 
 
 
Arhults Molly
 
 
Arhults Molly
 
 
Molly i mitten
 
 
Stoak Model med Molly som föl
 
 
Stoak Model med Molly
 
 
 
Cadlan Valley Dragonfly welsh hingst 2 år Sotig mörk Palomino
e. Cadlan Valley Ameretto u. Telynau Firefly (Eyarth Rio) superstam, snygg snäll trevlig och han rör sig något alldeles extra. Titta gärna på www.Cadlanvalley.com
 
Dragonfly måste säljas nu och vi tar gärna ett seriöst bud, han är inköpt som blivande avelshingst och han är trevlig i all hantering!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Två st toppen fina avelsston till salu;
 
Borghof's Corientje RP sto, läs om henne på vår hemsida, säljes dräktig med Dancer. Corientje är mamma till Arhults Cornelius bl.a
 
Just My Evita
Welsh sto f. 1997 e.The Hale Helios ELIT - Glansvien Gadabout ELIT snyggt sto som fått flera mycket bra föl bl.a Just My Emilio som blev årets ponny. Prestations stam för någon som vill ha en mycket snäll ponny för barnen att pyssla med och samtidigt ta några riktigt fina föl.
Evita kommer att betäckas med Arhults Waldemar vid nästa brunst eller om någon vill köpa hene och välja egen hingst. Detta är ett sto som vill komma till ett hem där hon kan stanna.
 
Jag har ett underbart sto e. Speyksbosch Diablo, snygg trevlig som helst ska visas på 3 årstest i september i år, hon lånas ut till någon som vill ha en mindre ponny med stor potential att utbilda och visa ungponnyaktiviteter. Hon är 3 år och ca 130 cm hög
 
 
 
kontakta mig via mail  agnetha.hjortsparre@telia.com  angående våra ponnyer