Nya bilder!

Idag har jag fått skickat nya bilder till mig från Sundsvall och England! Det är lika kul varje gång att få nya bilder.

Först ut är Elin och Diablo, en underbar bild från härliga vidder i Sundsvall.  Visst är dom söta?Nästa är nya bilder från en dimmig hage långt uppe på berget där vår ettåriga hingst Birtley Merlyn springer med utsikt över vidderna!
Han har onekligen vuxit och börjar bli en stor herre! Jag är ju ganska hopplös när det gäller ponnyavel, jag har hingstar så jag klarar mig en livslängd. Jag tänker långt fram och nu är jag många år fram i tiden! Cottrell Mystery är tänkt till Jaguars döttrar och även några andra förstås - sen kommer Birtley Merlyn att ta över, och till hans döttrar återanvänder vi Waldemar!!!
Idag fick jag en förfrågan om jag ville sälja Waldemar:o Nej tack:)Denna helgen har vi haft fullt upp, vi har varit på Kulltorps auktion och jag köpte inte något!!! Sen har vi haft besök både Lördag och Söndag som tittat på ponnierna, det tar ju lite tid att vandra igenom alla hagar! Idag imponerade nog mest lilla Ludwig med sina enastående gångarter! Han kommer att göra någon riktigt lycklig en dag! Chicago är nog den fölunge som bara blir bättre och bättre han växer så jämnt och har fått en mycket snygg fuxfärg. Han är ett enastående projekt om någon skulle vilja ha en ponny att utbilda. Han har allt i ett paket, exteriör balans gång och utstrålning! Han är mycket lik sin far EG Pauli!

Nya bilder

Nu har jag tagit lite bilder på Cottrell Mystery och Stoak Model!
Jag tog dom idag fast det regnar och är ganska ruskigt väder med snöblandning i luften! För varje foto jag tog blev Mystery allt lerigare, och grimman kanske inte var rätt val, men så här är det till vardags !!

  


Cottrell Mystery!

Stoak Model

Nu är dom här!

Ibland fylls man av total tillfredsställelse, idag kändes det så när mina två nya welsh ponnier gick av lastbilen. Först kom Cottrell Mystery, han är helt underbar vilket huvud han har och en helt fantastisk huvudansättning, jag tror aldrig jag har sett ett huvud som hans på en sek B! Mörkbrun med en stor stjärn! Mystery är mindre än både Jaguar och Waldemar som är över 133 cm resp 134 cm höga! Han kommer att piffa till många welshponnier i detta land som behöver bättre welsh huvud och få ned storleken lite! Efter kom lilla vackra Stoak Model, vilket sto, vilken hals! Till typen är hon nog ganska lik Cottrell Wild Rose, men hon är lite mer långlinjerad! Snäll och försynt.
Mystery lite orolig att han ska missa sin fru som han rest så långt med.

Med på transporten hade det varit två WM föl och en WM hingst som skulle till en uppfödare i norra Skåne. Det hade gått jättebra med att låta dessa två resa intill varandra.
Stackars ponnier dom åkte i lördags morse och har övernattat 3 ggr, först i Calais sen i Tyskland och sist i södra Sverige.

Med tanke på vad som hände sist så står även dessa två i ett eget stall, senare när betet definitivt är över ska två welsh ston till flytta in hos Mystery.

Model ska vara dräktig med Mystery vilket jag hoppas hon är, hennes vackra stoföl är sålt till Scottland.

Ja nu får jag väl slite mig och börja med dom vanliga sysslorna, mocka, köra vatten och hö! Lite bilder kommer här, fast dom är sen i somras!