Flytten!!!

Nu flyttar vi !!! Det är inte utan att man kan slita ut sig i en flytt! :) Vi flyttar över allt hela gården med allt till Öland!!! Ponnyerna, Möblerna och alla andra prylar som man råkat samla ihop under ett liv! Oj detta tar så mycket kraft!
 
I drömmen är jag med mina vänner på Royal Welsh show nu, men igentligen åker jag mellan Blomstermåla och Marsjö istället!
 
Jag har fantastiska vänner Monica och dotter Sandra Gustavsson kom hit med sitt nya fina släp av De Lux format och körde fram och tillbaka under en heldag, vilka fantastiska vänner ni är som gör så <3
Jag fick över 8 ponnyer till Öland denna dag!
 
Det är när det verkligen gäller man vet vem som finns där <3
 
Hur mycket har man igentligen samlat på sig, massor!
 
Flytten ska vara klar till helgen!
 
På torsdag kommer nästa bästa kompis och hjälper till, då flyttar welsh stona med föl och ett gäng gallston!
 
Idag flyttade Waldemar till Öland, grattis Öland :) han fick stå på bron ett slag för en bil framför oss brann och det var stopp en timme eller så :) högst upp på Ölands bron och jag var snäll att öppna Waldemars transport dörr, vet inte om han gillade det faktiskt??? Han har aldrig varit vid havet, och att se havet högst upp från Ölands bron, det kanske inte gjorde Waldemars längtan till havet större :) Han stirrade ut över havet en 50 meter upp i luften!!! Jag tror han var nöjd att jag stängde dörren igen!
Skönt var väl att samma ston gick i hagen bredvid honom som hade gått i hagen bredvid honom i Blomstermåla :) Måttliga förändringar gillar hingstarna!
 
Imorgon är det nya tag igen :)
 
Om det är någon som känner för att bygga staket är ni välkomna :) vi har massor att stängsla också, det är bara att höra av sig :)

Flytten!

Som jag skrev tidigare har vi begränsad semin under vecka 28! Madeleine och Pauli är på träningsläger och jag har skadat mig i nacke och axlar och tar mig knappt fram för egen maskin utan har fått varit liggandes! Fruktansvärt när man har så mycket att göra!!
 

Detta gör att jag tar mig inte dom 18 mil som jag åker varje gång jag får beställning på hingstarna, dessutom har min bil stått still i en vecka och vi väntar nu på reservdel som ska skickas från utlandet! Ska bli skönt igen när jag kan börja ta i!!!
 
Vi är mitt uppe i flytten och jag är så glad då jag har en fantastisk vän i Monica o Sandra som ringde och sa att dom kommer och kör hästar åt mig <3 tänk att ha så goda vänner som ställer upp med bil o transport så mina 15 vändor med transport minskar! Speciellt när man själv går på halvfart och inte duger mycket till just nu!
 
Fölen växer o frodas och vi är så nöjda med årets föl!
 
Enda stofölet Destiny e. S Dancer dansar verkligen fram i hagarna, hennes lekkamrat Darcy är en riktig snygging!
 
Welshfölen är hingstar i år, och det är ju klart att vi ska ha vår beskärda del av hingstföl! Vi är oavsett kön på fölen enormt nöjda med dom :)
 
Återkommer med mer info om flytten!
 
Vill man se våra RP hingstar kan man göra ett besök på Öland, gör en utflykt och fika eller ta en lunch på restaurangen i Marsjö! Vi har B&B i det gamla stenhuset på gården, allt ligger norr om Borgholm!