Cottrell Mystery


Imorgon är det Lucia, nu år tiden fort!!!


Mystery som vi erbjuder nåon lycklig att få köpa, har väldigt mycket framgångsrika avkommor! Ja tror inte welsh Sverige riktigt förstår vilken fantastisk hingst han är och vilka blodslinjer han har!!!

Bryngwennol Toreador en son till Mystery är i sin tur far till den fantastiska hingstfölet Bryngwennol Triple Crown  kom trea på Royal Welsh show i hingstföls klassen



Mystery förärver sig otroligt bra och vi är mer än nöjda med våra tre stoföl e. honom.

Hollybush Stud i Wales föder upp ridponnyer och har ägt Mystery under flera år, dom har två ston e. Mystery i avel och när jag talade med Mrs Ann Clemett sa hon att Mysterys döttrar var deras bästa ston!

Här kommer lite bilder på våra två tre föl,



Arhults Felizia



Arhults Royal Gem



Arhults Molly



Stoak Tristan blivande avelshingst!



Cottrell Mystery



Arhults Felizia



Cottrell Mystery



Stoak May när hon fick sitt avelsdiplom sommaren 2011

Mysterys farmor är en helsyster till den framgångsrika hingsten Downland Krugerrand som är far till bl.a Downland Jaguar!

Mysterys far Pennwood Eldorado är far till väldigt många bra avkommor bl.a till Cottrell Anwyln som är mor till Pennwoods framgångsrika hingst Littlebyrom Harry Potter. + många många fler!

Hingsten Cottrell Pentagon är en bror till Mystery, likaså är Cadlan Valleys Studs stamsto Weston Louisa en syster till Mystery!