Avel är ingen slump!

Nu har vi en uppfödning som såldes som ung, han har under sitt liv haft turen att få seriösa ägare och duktiga små ryttare som förstod att det är dressyr han har lätt för.
 
Det är oftast så med våra uppfödningar att det är dressyr det lutar åt men flera är duktiga hopponnyer. Många skriver endast namnet på sin ponny, men ponnyn har en stamtavla och det är den som ger en viss garanti att det är kvalite i er ponny.
 
Vi har två hingstar i stallet nu och bägge har ett så fantastiskt temperament lugna och fina, men saknar inte utstrålningen.
 
I år har Arhults Waldemar tagit emot två ston utifrån, vilket han inte gör normalt, men vi har tyckt det varit synd att det finns så begränsade antal avkommor när han lämnar så otroligt bra. Waldemar betäcker endast welshponny ston av sek B.
 
Speyksbosch Diablo är en dröm och han har haft ganska många ston de senaste åren runt 2020 -2021. Nu finns han hemma och betäcker inte. Vi har inga WPB ston kvar utan de ston han betäckt är utomstående ston. Mycket bra har det blivit med halvblodsston som med honom lämnat ursnygga avkommor!!
Nu har vi ingen seminstation till honom så vi kan inte erbjuda honom längre till allmän avel.
 
I år blev Arhults Venedig e. A Waldemar utsedd till Årets Bruks Welsh av SWF, han har legat etta på rankinglistanöver B ponnyer i Dressyr, han vann A finalen på SM och tog Silver medaljen. Han har tävlat FEI klasser bland D ponnyer och varit så fantastisk på alla sätt!!
Åren innan har han tagit en brons medalj på SM och kommit 4:a i A-finalen.
Kan vara en bild av 2 personer och text där det står ”UTMARKELSE som 2023 ars Brukswelsh har tilldelats Arhults Venedig 35-10-8540 VE vill pả detta sätt gratulera till en väl uppfodd, utbildad och riden ponn som gjort och kommer fortsätta göra, mycket god reklam for welshrasen. Skara 18 maj 2024 GGumd Gunh Johansson Ilonsen Ordförande Svenska Welshponny & Cobföreningen”
 
 
Nu ser vi också Arhults Delicious e. A Waldemar ute och tävlar FEI igen och hon har tidigare startat SM i dressyr och har många vinster i Nationella FEI Mästerskapsprogram. 
 
Wizard e. A Waldemar vann brons på handikapps SM uppe på Strömsholm, tyvärr fick han somna in p.g.a en hag olycka.
 
Arhults Amadeus e. A Waldemar är på G och han och hans ryttare satsar nu för fullt på FEI klasserna
 
Speyksbosch Diablo har många fina avkommor som tävlar i de högre klasserna Grand Garbo som startat SM och RE Active Diamond
 
Andra ponnyer på G är
 
Arhults Houston
Arhults Gustav
 
Dom tävlar framgångsrikt i Hoppning
 
Arhults Amazon tävlar dressyr
Arhults Maggie
Arhults Nacho