Lyckan av att få ta del av framgångarna!!

Oj vad kul det är :) en alldeles massa föl har det blivit under årens lopp, sen har hingstarna betäckt många ston och deras avkommor känns som våra föl :)
 
Grattis till er alla som är ute och tävlar!!!
 
Jag har tur som har så många duktiga tjejer o killar som är ute och rider/tävlar våra uppfödningar och våra hingstars avkommor!
 
Vi uppskattar så otroligt mycket att ni håller oss informerade vad ni gör med ponnyn/hästen.
 
T.ex
Ronja Gardhem som kämpar på med Arhults Lamourghini, en ponny hon lånar som inte varit riden på många år och nu försöker hon få honom att få sin motivation tillbaka, för hoppa kan han alldeles otroligt!! Bra kämpat Ronja!
 
Familjen Gardhem har även en yngre Dancer avkomma som just debuterat på Terrängbanorna en fina Dahlwinne som jag hoppas avv vi får se på tävlingabanorna!!
 
Uppe i Stockholm finns fina B ponnyn Fairytale Dancer som har sin ryttare Tindra Kolberg, för dom går det strålande, placering hela tiden och mest vinst!! Fairytale är e. Dancer :)
 
 
Arhults Leontine e. Dancer har precis fått en ny ryttare, efter att duktiga Sofia har utbildat henne, och tagit henne till ungponny championaten så är hon nu redo för sin egna ryttare och det visade sig direkt vara lyckat!!! Vinst :) Grattis!!
 
 
Linnea Andersson fick en gänglig unghäst i Arhults Chicago e. EG Pauli och har med idogt arbete tagit sig till sin första riktiga tävling efter många Pay & Jump, det gick strålande och vad ni kan hoppa Linnea Grattis!!!
 
 
Nikita är en B ponny efter EG Pauli ny ryttare har hon och i helgen fick dom sitt kval till MSV hoppning, detta är andra ryttaren Nikita tar upp på MSV nivå!! Hugo Persson heter hennes ryttare, Grattis!!!
 
 
Arhults Nicolle e. Dancer har också en ny familj hon har debuterat med sin nya ryttare och det här blir nog riktigt bra :)  Emelie Jonsson Grattis och kämpa på :) Lycka Till!!
 
 
 
Buzz Lightyear e. Dancer bytte ryttare efter att han vann silver medaljen på ungponny SM nu rider unga Filippa Strand honom och har börjat tävla in sig på honom, kämpa på och Lycka Till!!!
 
 
Nikita e. Dancer tävlar med duktiga Cornelia Assarp-Fransson Lycka till!!
 
 
May Be a Broomflyer e. Dancer utbildas och tävlas av Madelen Murto
 
 
Arhults Dawson e.Vita Novas Hanassie som är en bror till S Diablo har haft premiär och tävlar nu hoppning nere i Frankrike och det går superbra :) han fantastiska ryttare Louane Debruyne är en mycket duktig tjej!! Lycka Till!!!
 
Arhults Charlie e. Diablo finns i Holland och utbildas nu i körning av sin familj, redo att starta nu!!
 
Dancer Isabell e. Dancer och hennes ryttare Miranda!! Lycka Till!!
 
 
 
Arhults Wendela welsh sek B söker ny ryttare hon kom trea i B finalen på SM 2014 och är en helt otrolig hopp ponny med framtiden för sig, hennes ryttare Wilma Fransson är nu för gammal för B ponny!! Wilma har gjort ett fanntastiskt jobb med Wendela!!!
 
 
 
Heart of Wonder e. Dancer Lycka Till 2015
 
 
Norrbys Cornetto e. Dancer Lycka Till 2015
 
Spyder Pigg e. Diablo - Jaguar med sin unga ryttare Lycka Till!!
 
 
 
Madison e. Dancer Lycka Till 2015!!!
 
 
Asti Cinzano e. Dancer Lycka Till!!
 
Bodethals DeLux som startade MSVC för hästar 2014 e. Dancer Lycka Till 2015
 
 
Zugger e. Dancer i Tyskland
 
 
Darco e. Dancer i Tyskland vinst MSVB hoppning 2014
 
 
Demona of Diablo e. Diablo BIS på Riks nu satsar hon mot ungponny SM Lycka Till!!
 
Be Cool e. Diablo 43p exteriört och 5:a på ungponny SM i dressyr!!! Lycka till Emma 2015!!
 
 
Kardels Adwen e. Waldemar 41p ext.
 
 
Ängvaktarns Morris Man e. Downland Jaguar 42p ext.
 
 
Ängvaktarns Duchess Jade e. Jaguar Lycka Till!!
 
 
Arhults Venedig e. Waldemar o Nathalie Lycka Till!!
 
 
Arhults Delicious e. Waldemar o Natahalie Lycka Till!!
 
 
Arhults Felix e. Jaguar 42p ext Dubbeldiplom 50p hopp 50p gång!
 
Nando e. Vita Novas Hanassie är ute och tävlar nu!! Lycka Till!!!
 
 
Sist men inte minst önskar vi Sandra Andersson Wickström Lycka Till Med Speyksbosch Diablo på tävlingsbanorna, dom debuterade FEI Mästerskapsprogramet i helgen på över 61% vilket är bra! Vi trodde ju aldrig han skulle kunna komma tillbaka igen efter allt hemskt han varit med om!!!! Kämpa på!!
 
Om ni vet fler snälla skriv till mig och berätta!!
 
Anledninge att vi letar efter våra hingstars avkommors prestationer är för det är den enda möjlighet för hingstarna att höjas på sina avkommors prestation!! En hingst kan inte få poäng som ett sto bara för att ett föl har fötts, dom måste prestera för att hingsten ska kunna tillgodoräkna sig sin avkomma :) Så kämpa på 2015!!! Glöm inte att man kan vinna en fri betäckning för 2016!!!
 
GLÖM INTE SKICKA BILDER TILL OSS!!!!