Ponnyer som söker nya hem!!

Vi har som jag skrivit tidigare flera fina ponnyer till salu!
 
När det gäller Ridponnyer är Arhults Cordelia e. Speyksbosch Dancer ue Leuns Velds Elegant till salu, till en familj som satsar till toppen!
Cordelia är en oerhört snäll ponny, har fantastiska gångarter, hon har ett register som är svårt att slå! Lätt att hantera, sköta och fixa med! Lätt att lasta.
Hon kommer att gå hela vägen Internationellt, vi har intressenter från Holland, men vill gärna att hon stannar i Sverige och visar upp sig så hennes far kan tillgodoräkna sig hennes framgångar!
 
 
 
På Ridponnysidan har jag ett Ridponny ston till salu!
 
När det gäller dessa ston så är ett varaktigt hem viktigare än priset,
 
Shore Brooks Coco, är otroligt snällt 11 årigt sto som vi köpte som föl från Holland, hon har bästa tänkbara stam för både hopp och gångartsavel.
Hennes föllista;
Arhults Celeste exp till Finland
Arhults Chicago såld hopp häst
Arhults Charlie exp till Holland och är nu framgångsrik i Körning
Arhults Choklad sparad på stuteriet
Arhults Charlyne såld,
Arhults Chanelle såld
 
Coco har inte föl vid sidan och p.g.a familjeskäl är hon ej ombetäckt.
 
Coco *2004 e. Speyksbosch Nando u. Charnel ue. Wester Aikemas Adios - Speyksbosch Nelson toppstamm för den insatte. det känns mycket tråkigt att behöva sälja ett sto som detta men vi måste gå vidare i aveln med hennes dotter nu!
Stamtavlan är full av EM ponnyer och ponnyer tävlande på högsta nivå!
 
Coco är ett snällt men känsligt sto, en fantastisk mamma till sina föl. Ett varaktigt hem är oerhört viktigt för mig och att hon får fortsätta vara avelssto!
 
 
 
 
Birtley Spun Silk welshponny, 4 år e. Eyarth Red Pepper hon påbörjar sin inridning imorgon och vill man vara med och påverka så hör av er nu! Måndag den 1 juni lämnade Silky som flock och har nu börjat sin inridning! Hon tog det hela med ro och vi söker nu en ny ägare som kan när vi är klara fortsätta utbilda Silky! Hon kommer att bli en underbar barnponny!!
ca 127cm hög och stannar som B ponny! Enkel ponny att hantera! Vi köpte henne som föl!
 
 
 
 
 
 
 
Reylem Simonetta welshponny avelssto 7 år e. Cottrell Archimedes u. Millcroft Safari ue Millcroft Royal Lustre
 
Ett underbart sto snäll och enkel på alla sätt, blir en otrolig barnponny vid sidan om ett fantastiskt avelssto. Har alla kriterier som ett sto ska ha.
 
Säljs ombetäckt med någon av våra hingstar. Hingstfölet Arhults Sebastian kan även köpas vid sidan om eller får man henne vid avvänjning. Millie är mörkfux
 
 
Arhults Sebastian
 
 
Sebastian är definitivt ett hingstämne, kan delköpas med oss eller köpa hela, vi vill att han ska födas upp i syfte att visas av seriös person och kommer inte att säljas till buskavel!
 
e. Arhults Waldemar
 
 
Arhults Mary  e. Arhults Waldemar u. Stoak Model ue, Lemonshill Hylight
 
ett fantastiskt långbent stoföl med bästa typ hon säljes nu då vi sparar henne helsyster. Till 5 stjärnigt hem kan även stoet säljas, annars är hon leveransklar runt nyår!
 
 
Arhults Maartin *2014 e. Downland Jaguar u. Arhults Molly(Cottrell Mystery-Stoak Model)
 
Snygg hingståring som kommer att vara en toppen ponny att visa på som hingst eller 3 årstest. Blir B ponny, snäll och gullig!
 
Kan även säljas som delägare!