Planer - 2023

Nytt år nya planer, ibland går allt på räls men ibland måste man dra i handbromsen, för livet tar oplanerade svängar.
Nu är det dags att dra i handbromsen och kanske stanna till ett ögonblick.
 
Det efter en lång noggrann planering hur vi ska gå framåt.
 
Jag har tidigare berättat att min hälsa inte blev som den varit efter den långa stressperiod jag haft de senaste åren. Nu är det åter dags att dra i handbromsen.
 
Vi kommer inte att föda upp så många ponnyer i framtiden.
 
Detta innebär att vi har ett flertal fina högkvalitiva ponnyer/hästar till salu.
 
 
Vi kommer inte att föda upp WPB mer utan slutar med det.
 
Då söker vi ett nytt hem till vårt fantastiska sto Arhults Nicolle D ponny e. Speyksbosch Dancer u. Turfhorst Nancy Crown ue. Coelenhage's Lets Be The Best. Ett Guldbelönat toppsto som är i SWF kvalitetsbok premierad GI
Hon kommer ur en stark stofamilj där hennes mamma är syster till hingsten Veronas Bo-Gis mamma, en sto linje som lämnat många fina Ridponnyer.
Att ha den A premierade hingsten Speyksbosch Dancer i stammen ger bra typ och modell, fantastiskt temperament och enastående gångarter. Nicolle blev BIR på Riks 2022.
Nicolle är okomplicerad och snäll, hon är riden och tävlad men ska nu endast användas till avel.
Om ni är intresserade så ingår en fri språng och dräktighetsavgift på vår WPB hingst Speyksboscg Diablo som man kan använda vid betäckning.
 
Vi har ett flott halvblodsåring blir ca 165 som vuxen, svart, cool och rör sig riktigt bra, LVST Cap A af Arhult e. Dantes Specter u Corona som är ett 3* selections sto e. Rosevelt - Silvano. Ett fantastiskt tillfälle för någon som vill ha en en påläggskalv som har ett underbart temperament.
 
Vi har 2 st Welsh åringar
 
Arhults Herman *2022 blir C ponny och kommer att bli bra i vad man än tänker satsa på e. Stougjeshoeve Esteve u. Rhoson Hei-Di-Ho ue Steehorst Kyro, många framgångsrika ponnyer i denna linje bl.a Arhults Hermes som är exp till USA, och framgångsrikt tävlad i UK. En syster dotter fick som 3 åring 3 diplom, avels, hopp och gångartsdiplom 2022.
 
Arhults Gaspari *2022 blir B ponny e. Stougjeshoeve Esteve u. Arhults Royal Gala - Mynyddgraig Neifion En otroligt rörlig ponny
 
Detta är ponnyer som vi vill ska visas och treårstest, bägge är också oerhört lämpliga för sportkörning
 
Arhults Henny *2021 blir B ponny e. Arhults Waldemar u. Arhults Hedda Diplom - Stougjeshoeve Envoy - Rhoson Hei-Di-Ho, mörk fux, mkt bra gångarter. Korrekt och snygg
Ett sto för framtiden och som vi vill ska visas som 3 åring och hon är efter prestations förärvaren Arhults Waldemar som har avkommor på SM nivå med flera medaljer.
 
 
Henny står i mitten!
 
 
Waldemar är också far till Arhults Delicious som har många vinster i FEI mästerskapsprogram i Dressyr och SM start.
Hälsogårdens Doris,  avelsiplom 42p Hoppdiplom och gångartsdiplom
 
Arhults Sebastian hoppdiplom 9-9
Arhults Ernst Hoppdiplom 9-9
 
Arhults Venedig SM medalj på Dressyr SM
 
Wizard SM medalj på Para SM i dressyr
mm. mm.
 
 
 
Kontakta oss för mer info om dessa ponnyer.