Tiden har rusat fram!

Nu är det julafton och jag ska ut och fixa stallet snabbt för att hem igen och fixa julbordet!
 
 
 
Tänk ytterligare ett framgångsrikt år till ända.
 
Vi har fått 4 föl iår e. hingsten Stougjeshoeve Esteve som är en unghingst som vann sin 3 års premiering i Holland.
Ett stoföl är sålt, men jag har två riktigt bra hingstföl för någon som vill visa fram, för dom har verkligen potential. Snygga korrekta och rör sig mycket bra.
 
 
 
Vårt avelssto Stoak Model blev ELIT
 
 
hennes avkomma Arhults Madison med Arhults Hermes fick diplom
 
 
Vår uppfödning Arhults Nicolle e. Speyksbosch Dancer blev BIR Senior Champion på Riks och 
skrevs in i kvalitetsboken med Guld.
 
 
 
Vår sålda avkomma Arhults Maggie visades för kvalitstboken med höga poäng.
 
 
Hälsogårdens Doris e. Arhults Waldemar u. Arhults Hedvig uu. Rhoson Hei-Di-Ho fick 3 diplom både hopp och gångartsdiplom med 49p sen ett avelsdiplom med 42p Vilken ponny hon är så snygg
 
 
Sen har ju vår avkomma Arhults Royal Gem e. Cottrell Mystery u. Cottrell Glamour kom med sin ägare och ryttare 4:a på dressyr SM GRATTIS Felizia.
 
Arhults Venedig e. Arhults Waldemar går med sin 11 åriga ryttare från klarhet till klarhet, dom är kvalade till SM i dressyr och har därimellan prövat på FEI klasser trots dom bara tävlar i kat B.
 
Sen är det flera ekipage på väg upp, vi är så nöjda med våra uppfödningar och så innerligt tacksamma att ni köpare gör så mycket och visar dom och visar hur bra dom är.
 
Att visa på 3 årstest är ju det enkla och för kvalitetsboken så stona har chans på Diplom.
 
I sommar fick vi möjlighet att visa för en otroligt duktig domare, Ann Fischer som vigt sitt liv till welshponnyerna. Hon har arbetat i hela sitt liv hon har haft namnkunniga mentorer som Countess på Polaris Stud. Sen har hon arbetat på Glenfield stud, där hon fortfarande bor och driver sitt stuteri Mynyddgraig stud. Ann har ju dömt runt om i världen. Det var intressant att se hur hon dömde.
 
Vi vill ju gärna ställa ut för domare utifrån och få en mer Internationell tutch på våra ponnyer. Att vi är på rätt väg visar väl att vår uppfödning Arhults Hermes  e. Arhults Waldemar u. Rhoson Hei-Di-Ho exporterades till USA, som hunter ponny.
 
 
Till sommaren 2023 väntar vi 2 föl e. Waldemar och vi är så stolta att trots en liten uppfödning så utmärker sig avkommorna på högsta nivå!
 
 
 
Vi föder ju upp SKK regístrerade Jack Russell Terrier och har under 2022 haft en kull, så vi är inga stora uppfödare här heller! Men även våra hundar har vi sålt till uppfödare utomlands :)