Snart kommer fölen!!

Nu är det bara 3 veckor kvar tills första fölet kommer! Det första fölet är en welsh e. Waldemar, sen om 4 veckor är mitt första Ridponnyföl beräknat!
 
Sen börjar planeringen att betäcka stona igen! Det är som julafton!
 
Vi får hem Diablo i April så han kommer att vara färdig att betäcka i slutet av april början på Maj. Ni måste förhandsboka Diablo och vi kommer att ta ut en bokningsavg på 500:- som vi drar bort från Språngavg när ni betäcker. Det kommer an anmälningsblankett på vår hemsida snart!
 
Jag ska själv betäcka två ston med Diablo och det är så spännande! Han får helt fantastiska avkommor, som vår Cornelius och vackra duktiga Bee Cool som visades med 43p. Jag vill inte vara tjatig men vet inte när vi kan få hem Diablo igen för avel så jag vill ha ett par föl med honom nästa år!
 
Vi kommer från 1 maj att ha Speyksbosch Dancer i avel samt kommer även Arhults Cornelius att vara i avel. Cornelius kan det ta lite längre tid för, han ska ju lära sig hoppa på bocken :)
 
 
 
 
 
 

Arhults Waldemar
är till avel för sek B ston och andra mindre ponnyn ston! Om ni har ett prestations sto sek B eller annat högt bedömt sto lämnar vi 50% rabatt under April och Maj månad! Detta måste förbokas!
 
 
Downland Jaguar står till avel för ett begränsat antal sek B ston!
 
 
Det är alltid lika spännande att planera att betäcka om!!
 
Alla är välkomna att besöka oss här eller på Öland!
 
Vi kommer att ha kurs här den 27/4 i att visa för hand och hur man gör iordning sin ponny inför utställning och 3 årstest och kvalite! För anmälan gå in på www.sydostrasverigesponnyforening.se
 
Nästa år har vi redan planerat att vi kommer att ha en ny hingst som ska leasas från Holland :) det är denna gång en sek B hingst med bästa tänkbara stam!
 
Alla ni som tävlar, ställer ut visar på 3 årstest kvalite mm. håll utkik, fina priser kommer att delas ut till er som lyckas bra med våra hingstars avkommor, detta gäller både uppfödare och nuvarande ägare!
 Snart kommer vi att publicera mer om detta!