Ponnyer där ute

Det är jättekul när man får filmer och bilder på våra uppfödningar och på våra hingstars avkommor, fortsätt skicka det och skicka in resultat till oss!

Här kommer en tränings film på vår uppfödning Arhults Fairy Winkle M som numera bor i Norge och rids av en landslags ryttare!

http://www.youtube.com/watch?v=dv3_JQ3cALc&context=C35c36ecADOEgsToPDskI1MaBP7TNQPcXYxOybothY


Arhults Leontine finns fortfarande till salu och det är något jag inte begriper för hon är en riktig klippa cool orädd hoppar jättebra, en arbetsglad trevlig ponny med 3 mycket bra gångarter!Vi ska få 2 föl e. Speyksbosch Diablo i år och ett av dessa föl kommer att vara till salu, sen kommer förmodligen inte Diablo att vara i avel p.g.a att han ska resa till en ny ryttare.
Det är med delade känslor jag släpper iväg honom då han är en så fantastisk avelshingst och han lämnar snygga avkommor som har fantastiska gångarter och ljuvligt temperament!Arhults Dexter e. S Diablo u Arhults Delight exp till Holland, nu väntar vi ett helsyskon!Arhults Charlie till höger vi väntar ett helsyskon även till honom!!
På vänster sida Arhults Felix såld som blivande tävlingsponny!! e. Downland Jaguar!
Speyksbosch Diablos yngste lillebror är i dagarna på väg till Holland vilket ska bli spännande! Hans mamma Speyksbosch Datsja är till salu, vi kommer att betäcka henne i slutet på mars början på April med en av våra ridponnyhingstar.

Borghofs Corientje är dräktig med Speyksbosch Dancer och hennes föl är till salu, beräknas födas i mitten på April! Corientje är ju mamma till Cornelius också!Borghofs Corientje med årets Dancer föl!Corintje med sitt Dancer föl!!!Borghof's Corientje med Arhults Cornelius!!

Den ponny som fick högsta poäng för dagen i hoppning på 3 årstest var en Dancer avkomma, hon rör sig otroligt bra men var spänd för dagen! Som föl fick hon 9 på typ och 9 på traven på utställning!