Scandinavium!!!

Nu springer tiden för oss och vi har snart 1 mars!!!
Jag är väldigt uppspelt och känner mig både spänd och stolt!
Vår hingst Speyksbsoch Diablo har blivit utsedd att få representera Welsh ponnyn under Göteborg Horse Show, tillsammans med hans ryttare Sandra Andersson Wickström och deras Forlan Conquest.
 
 
Speyksbosch Diablo på Internationella utställningen i Holland 2009!
 
 
Det är så att kl 10-10,30 på Mässan i Paddock ringen Lördagen 1/3 och Söndagen 2/3 rider Sandra sina bägge ponnyer, och för er som aldrig har sett Diablo passa på!!!
 
 
Sandra och Diablo
 
 
Speyksbosch Diablo kommer att finnas till avel från slutet på April och några veckor framöver, ni måste boka honom i förväg så vi vet att detta kommer att fungera, Diablo kan inte stå en hel sässong utan sin ryttare och vi vet inte när vi kan erbjuda honom igen till allmän avel då Sandra och Diablo satsar på mästerskapen :)
 
Jag kommer att lägga ut ett förboknings dokument, så ni som tänker använda honom ska skriva ut och fylla i detta dokument!
 
Speyksbosch Dancer kommer att finnas till avel och lika så vår unga hingst Arhults Cornelius, men Cornelius kommer att finnas från halva maj och framåt!
 
Arhults Cornelius!
 
 
Speyksbosch Dancer!
 
 
Arhults Waldemar finns för allmän avel och vi har ett erbjudande till kvalitets ston i April och Maj, har ni ett sto guldbelönad, Elit eller annan kvalite erbjuder vi Waldemar under April - Maj för 50% rabatt!! Detta måste också förbokas
Waldemar behöver ingen större presentation då han är Kvalitetsboksvinnare/Årets hingst 2009, han har mycket bra rörelser och 10p på sin typ! Han är en trevlig hingst med mycket gott temperament och lämnar avkommor med bra storlek!
 
 
 
 
 
Downland Jaguar finns även till avel för sek B ston av bra kvalite!
 
 
 
Som nyhet i år har vi en 125 cm hög gulbrun ridponny hingst Borderland Chardonnay från UK, han kommer att finnas på semin från mitten på Maj! Perfekt för större ston!
 
 
 
 
 
Så snart är våren här och fölen börjar komma!