Linjer som imponerar!

Jag har ytterligare ett welshföl av absolut bästa linjer, det är Arhults Gold Label en otroligt rörlig kille med en mycket intressant stam!
 
Arhults Gold Label e. Stougjeshoeve Envoy u. Arhults Royal Glimpse ue. Downland Jaguar  uu. Cottrell Royal Glance.
I denna stam finns så mycket guld klimpar och intressanta ponnyer att vilken uppfödare som skulle uppskatta!
 
Stougjeshoeve Stuteriet i Holland lånade ut sin hingst till oss och detta stuteri ligger alltid på topp!! Vann t.ex Internationella utställningen i Danmark 2015 ligger alltid i topp på RWS mm. Dom exporterar ponnyer runt hela världen bl.a USA.
 
Envoy är e. Cwrtycadno Cymro som nu finns på ett annat prestige fyllt stuteri Eyarth stud i Wales, Cymros blodslinjer har jag suktat efter länge och när vi fick använda denna hingst tog vi chansen. Han har sammalagt 5 avkommor alla i Sverige nu är han såld till sporten och kastrerad.
Så att köpa detta föl så har man en unik individ!
Han blir stor så han blir C ponny!
Mamman till Envoy är ytterligare ett sto som heter duga Stougjeshoeve Especiale e. Breeton Dai ELIT massor av vinster har detta sto!
 
Arhults Royal Glimpse är ett fantastiskt sto i kvalitetsboken och med en guldkantad stam, hennes mor, mormor, mormorsmor  samt morfar mor har alla varit supreme Champions på Royal Welsh show, likaså är hennes morfar den hingst som legat högst upp på avkomme listan i England i hela 11 år.
 
Detta är ingen dussinponny utan har väl utvalda och sammansatta blodslinjer som gör att Gold Label kommer att bli framgångsrik i den gren man väljer.
Även Gold Label vill vi sälja till en familj med en posetiv framtid för honom då han betyder mycket för oss! En härlig ponny är han med fantastiska rörelser med mycket luft!
Här nedan kommer lite bilder på Gold Label och hans föräldrar! Vi begär 10000:- och han kan hämtas i vinter efter han är avvand!
 
 
 
pappa Stougjeshoeve Envoy
 
Farfar Cwrtycadno Cymro
 
farmor Stougjeshoeve Especiale
 
 
Farmorsfar Breeton Dai ELIT