Årets sista dag!!

Nu sitter jag här och är tämligen lugn, lugnare än jag varit de sista 30 åren på en nyårsafton. Jag har inga ponnyer hemma utan alla bor hos Madeleine. Jag sitter här med mina 5 Jack Russell terrier och inga av dom har varit rädda för fyrverkerier tack o lov. 
Grannarna brukar ibland skjuta, men inte mycket! Ponnyerna går på lösdrift men det brukar gå lungt till i Husvalla så lite tillsyn.
 
 
 
Jag hoppas innerligt att alla ska få en lugn natt, och att människor tar sitt förnuft tillfånga och lägger sina pengar på annat än fyrverkerier.
 
 
 
Jag har i stort sett koll på alla mina valpar som flyttat till egna familjer, får en liten hälsning då och då. Här på bilden är vår svart vita tik Hjagar's Edit Piaff en sötnos och yrväder!
Tack till alla er valpköpare som håller mig informerad om hur det går med era sötnosar!
 
Här är vår Uppfödarutbildning, fint Diplom!
 
När det kommer till mina ponnyer/hästar är det flera som jag tappat kontakten med vilket smärtar mig, inte behöver jag veta hela tiden, men iallafall någon gång per år hade varit så roligt att få en bild och höra hur det går.
 
Jag har två avkommor jag skulle vilja att dom blev utställda (Finns fler) men om dessa skulle ställas ut skulle deras mor Stoak Model som är ELIT redan få den högsta utmärkelse ett sto kan få, vilken hadde varit så roligt för oss här på Arhults stuteri.
 
Om ni läser detta och har lust att skicka en liten bild och hälsning från våra uppfödningar hade varit en otroligt fin nyårshälsning!
 
Hoppas Hoppas på det, när man fött upp en ponny så finns den alltid kvar i hjärtat hos en <3
 
Jag är lycklig som har ett barnbarn ( har flera och är lyckliga för alla) men Signe hon rider och det börjar ta fart för henne nu, vilket är så roligt! Hon tränar på och det är dressyr som hon numera tycker bäst om!
 
Signe och hennes Arebros Millie Vanilli
 
Vår lilla fölunge Arhults Hallie ska nu snart åka till sitt nya hem!
 
Här är Hallie tillsammans med Bronheulog Shakira.
 
Jag är så stolt och glad över alla framgångar som våra uppfödningar har haft, det är många många och Arhults venedig vann A finalen på SM och tog SM silver totalt, med sin Nellie, han har legat 1:a på ranking listan över B ponnyer i dressyr hela 2023! Det är prestation!
 
 
 
Sen finns det en rad framgångsrika ponnyer
Arhults Amadeus startat LA:P1 vinst 60,92% 25p
 
Arhults Nacho 2* LA:1  14p
Arhults Chicago 2* LA:3 dressyr 66,42%
Arhults Cordelia 2* LA P:1  63,81%  14p
Arhults Sophie Vinst LB hopp
Arhults Delicious 1* LB:1 70,35% (Tidigare SM start 5 vinster i Nationell FEI mästerskaps program)
Arhults Amazon 2* LA:1 65%
Arhults Hedvig 2* LC
Arhults Houston 1* LD 0+0 vinst
Arhults Darcy LB:1 61,07 %
Arhults Maggie 40 cm 0 fel
Arhults Gustav 3* LA Hopp 0 fel
Arhults Royal Gem LC:2 69%
Arhults Felix LC:1 62%
 
Arhults Hailey AvelsDiplom 
Arhults Justin 38p och BIS finalist!
 
 
 
Något som jag är riktigt stolt över och tacksam det är att Hjagar's Arts målningar har blivit så framgångsrika hos Hjort&Hjelm, alla varorna säljs genom Grooming & Show
 
hjorthjelm.se  och Groomingandshow.se
 
 
Brickorna, kuddarna samt ljusen är så populära!! På SIHS fanns alla produkter och tavlorna sålde jättebra! Det är så kul att se detta!
 
 
Det är detta som driver en framåt!! Jag hoppas att 2024 blir ett fint år!