EM i dressyr

Nu pågår EM i dressyr för ponnier och det är intressant att följa resultat listorna! Jag gjorde en rolig upptäckt och det var att dagens bästa Finska ekipage Pin Rocks Hannibal e. Speyksboch Naturel, han placerade sig 7:a i dagens individuella program! Speyksbosch Naturel var själv verksam i Finland under ett antal år, var Finsk mästare i Dressyr och är nu tillbaka i Holland.
Speyksbosch Naturel är far till Speyksbosch Datsja och morfar till Speyksbosch Diablo.


Speyksbosch NaturelSpeyksbosch Diablo

I det Belgiska laget går en ponny vid namn Neervelds Blamour e. Bokkesprong Czardas som är vår Leuns Velds Elegants far. Han gick på 65,5% i lag klassen.


I det Tyska laget finns Cinderella M WE e. Constantin ee. Whatton Copper Beech, samma som vår Fleur! Här är ytterligare en ponny i toppen på EM som har Whatton Copper Beech nära inpå sig. Så passa på ni som letar efter en liten prestations hingst Arhults Filip har dom linjerna och hans morfar heter Whatton Copper Beech, Cinderella var korsat med halvblod, tänk er en liten vacker högställd welsh hingst till avel med dom blodslinjerna för att användas på fullblod och halvblodsston likväl som i renrasavel!! Eller att utbilda som kan ta små barn till toppen!
Arhults Filip är till Salu!