Ponnyer till salu!

Vi har kommit fram till det smärtsamma beslut då vi måste dra ner på vår verksamhet på grund av omständigheter, i år kommer endast welsh hingstarna att finnas till avel. Men det är ju inte vilka hingstar som helst utan ett par av de bästa i landet :)
Downland Jaguar och hans son Arhults Waldemar.
Boka plats till era ston!
 
 
Vi kommer att lägga ut en lista på de ponnyer som är till salu, alla är mycket väluppfödda snygga exteriört bra och säljs endast då vi drar ner på antalet ponnyer. Inga ponnyer skänks bort men vi är noga att dom kommer till bra hem och prioriterar det först!
 
Bland Ridponnyer säljer vi vårt toppsto Borghof's Corientje e. Leuns Velds Elegant, hon lämnar fantastiska avkommor och vi har 3 st kvar här på stuteriet. Bl.a Arhults Cornelius
Corientje kan fås betäckt med Speyksbosch Dancer.
 
 
Welshponnyer:
Cadlan Valley Dragonfly Isabell 2 års hingst med topp stam blir B ponny snäll och trevlig i all hantering och är ett fynd för den som söker en ponny med spektakulära gångarter!
 
 
 
 
 
 
 
 
Arhults Felizia sek B welsh e. Cottrell Mystery - Whatton Copper Beech blir B ponny mycket snygg 2 års sto rör sig otroligt bra, kommer att bli en superfin tävlingsponny!   Arhults Felizia är nu såld!
 
 
 
Arhults Molly sek B welsh e. Cottrell Mystery -  Lemonshill Hylight 3 årigt welsh sto exteriört korrekt snygg ponny, snäll och trevlig, kan fås betäckt med Jaguar eller Waldemar.
 
 
Arhults Laura Ashley 3 årigt RP sto B ponny e. Speyksbosch Diablo - Sweet Reclam xx ett topp sto som lånas ut på längre tid för någon som kan utbilda och ha som tävlingsponny till sina barn. Ska visas på 3 årstest och bör ställas ut! Referenser kommer att krävas!
 
 
Locksley Valentina 1 årigt welsh sto e. Littlebyrom Harry Potter u.Laitehill Valeta topp stam, snygg ponny, rör sig kanon ett riktigt fynd, denna kombination har lämnat flera godkända hingstar som är helbröder med Valentina!  Valentinas mamma ägs av Stall Pooh och där finns bilder på mamman och hennes berömda helsyskon!!
 
 
Arhults Choklad 2 årigt Ridponnysto D ponny e. Sppeyksbosch Dancer, kan lånas ut till mycket duktig ryttare som kan ta tilvara på denna superponny, hon kommer att gå långt på hoppbanorna! Endast till 5 stjärningt hem! Lånas ut under flera år är inte till salu i dags läget!
 
 
Flera av årets föl kommer också att vara till salu!
 
Vi har också en New Forest valack till salu  C ponny e. Lunnalyckans Tacado, han hoppar super och behöver en tuff ryttare som kan lotsa honom runt på banorna, med föräldrar som är hästvana, säljes omgående väldigt förmånligt. Mycket resultat i både hoppning och dressyr!