Nu händer det massor!

Oj vad det är svårt att få tiden at räcka till! Vi har fått vårt första föl 10 dagar över tiden så det var en lång vaka! Borghof's Corientje har fått ett vackert stoföl e. Speyksbosch Dancer! Lilla Corienne och hennes mamma är till salu. Corientje betäcks om i Maj! Maila mig vid intresse!

Vi väntar nu på resten av stona att föla!

Hingststationen öppnar 1 maj och vi har både Jaguar och Waldemar i avel sedan kommer Dancer att stå på semin, Pauli och Elegant på Naturlig betäckning på stuteriet.

Diablo kommer att vara hemma på stuteriet i mitten på maj och betäcka ett par av våra ston, sen kommer han inte att vara i avel, så om det finns ett intresse att betäcka med honom får man köra sitt sto till oss här i Maj och få henne betäckt!
Vi har letat ryttare till Diablo hela vintern men det har varit flera och provridit men ingen som passat som handen i handsken, men vi hoppas att vi träffat rätt nu! Vid intresse maila oss!

Vi blev kontaktade av Tyskland, det finns en ung lovande kusk i Tyskland som kör två valacker e. S Dancer och den andra är e. VN Hanassie, nu har dom hittat ytterligare en ponny med Hanassie som morfar och vill gärna hitta en till e. Dancer. Det finns inte många kvar e. Dancer i Tyskland och dom är ju äldre. I Holland finns två avkommor bägge uppfödda av oss, så jag tipsade om dom! Dom var så otroligt nöjda med dessa två som går i samma spann. Visst är det kul?

Delicious har börjat sin utbildning och det går jättebra, vad hon rör sig fantastiskt, detta är verkligen något att visa på 3 års test så passa på nu! Snäll och trevlig i alla lägen, Lätt att köra, verka och hantera. Sadelvan.Arhults WaldemarDammig Dancer!