Höst

Nu måste snart stallet vara klart inför vintern, det känns skönt!
Vi har betydligt färre ponnyer i vinter än tidigare vilket känns mycket skönt! Denna sommaren har varit lite upp och ner, men vi är otroligt nöjda med våra föl!

Snart är det dags att avvänja fölen och sen kan vintern komma!

Vi ställde in deltagandet i utställningen i söndags, då Heidi hade gjort illa sig iett ben, inget allvarligt men vi tyckte det var onödigt att åka då!
Grattis säger vi till Ann och Stephanie som blev bäst i rasen på utställningen, det var ni välförtjänta av!

Madeleine har nu installerat sig i Torsås, där hon tar emot ponnyer och hästar för inridning och vidare utbildning samt försäljning!
Madeleine tar även emot elever som hon tränar, både här i Blomstermåla och i Torsås.
Diablo finns hos henne nu och han fortsätter sin utbildning i hopp om att han ska komma ut och tävla igen.

Pauli har haft en lång lång vila efter en hemsk sjukdomsperiod, ingen vet vad som drabbade honom men han har i sommar tillbringat mycket tid på djursjukhus med en för oss alla oförklarlig infektion och 40 graders feber. Nu är det snart dags för honom att börja arbeta igen.

Dancer är här som vanligt, han blir hela 16 år 2012, vilket är skrämmande vad fort tiden går, han mår bra.

Jaguar är inne i sin vinter period, det märks så tydligt då han går i ide och inte bryr sig om stona längre!

Waldemar fina snälla Waldemar, min lilla juvel, han är rund och tjock igen, det tog mig ett år att få upp honom i utställnings skick igen, men nu är han tillbaka efter att sakta sakta gått upp i vikt efter sommaren 2010.

Skulle vara kul att ha en ryttare till honom som ville rida honom, så vi har lite planer på att han kanske ska börja arbetas med i vinter, han kommer inte att lämnas ut utan den ryttaren måste finnas på nära håll.

Nu har jag ett tvåårs sto som är till salu, D ponny e. Arhults Waldemar u. Arhults Delight, hon har världens trevligaste temperament lugn och sammarbetsvillig, se på till salu sidan! Skulle vara kul att få sälja henne till någon som vill visa henne på 3 årstest 2012.

Ni som ska registrera era föl e. våra hingstar födda i år, ska skicka in dom till www.swf.nu  d.v.s Svenska Welshföreningen.


Birtley Primrose

Birtley PrimroseReylem Simonetta "Millie""Millie" med sin fina man!GlimpsanArhults Delight

Här kommer en bild på Arhults Nova född 2006 hos oss men det året försvann alla mina bilder på mina föl inkl Waldemar, men här är ett fint foto på Nova!Molenhorns Rico - Turfhorst Nancy Crown