Hösten!

Nu kommer hösten med stormsteg och vi kan inget göra åt det! nu börjar planeringen med att ponnyerna ska upp på sina vinterbeten och fölen ska ha pass! Glöm inte att ID kontrollera era föl och skicka in handlingarna till Svenska Welsh föreningen. Gå in och läs på www.swf.nu
 
Diablo arbetar på för er som följer honom, tack alla ni som skickar hälsningar om honom, jag är fortfarande i chock att han var i så dåligt skick när han kom hem, mager och helt utan muskler i hela nacke rygg och kors.
Som jag skrev tidigare är han underbehandling och det är två mycket duktiga tränare Anneli Borgh och Annette Christiansen, som ser till att han arbetar i rätt form numera. Anledningen till hans skick är ju ridrelaterat!
Vi upptäckte detta då hans hovslagare ringde och sa att Diablo inte längre kunde lyfta sina bakben :(
 
Nu jobbar han på sakta men säkert och till er som tänker låna ut era ponnyer, var försiktiga kolla upp allt noga. Vi får nu filmer och kort varje dag på Diablo som visar vilken form han tränar i!
 
Nu lite bilder bl.a på Arhults Nova e, Molenhorns Rico u.Turfhorst Nancy Crown som efter 7 år är tillbaka hos oss som avelssto efter en olycka!
 
Arhults Nova
 
 
Arhults Royal Glimpse med fölet Gustav
 
Arhults Sophie
 
Birtley Spun Silk
Arhults Cordelia
Arhults choklad
Birtley Spun Silk och Arhults Royal Gem
Arhults Choklad
Hilin Miss Jasmin
Speyksbosch Datsja och Arhults Delight
 Arhults Chanelle
Speyksbosch Diablo tränar bommar och han börjar äntligen bli rörlig igen och kan gå luftigt, men det tar tid att återfå sitt hull!