Flytten!!!

Nu flyttar vi !!! Det är inte utan att man kan slita ut sig i en flytt! :) Vi flyttar över allt hela gården med allt till Öland!!! Ponnyerna, Möblerna och alla andra prylar som man råkat samla ihop under ett liv! Oj detta tar så mycket kraft!
 
I drömmen är jag med mina vänner på Royal Welsh show nu, men igentligen åker jag mellan Blomstermåla och Marsjö istället!
 
Jag har fantastiska vänner Monica och dotter Sandra Gustavsson kom hit med sitt nya fina släp av De Lux format och körde fram och tillbaka under en heldag, vilka fantastiska vänner ni är som gör så <3
Jag fick över 8 ponnyer till Öland denna dag!
 
Det är när det verkligen gäller man vet vem som finns där <3
 
Hur mycket har man igentligen samlat på sig, massor!
 
Flytten ska vara klar till helgen!
 
På torsdag kommer nästa bästa kompis och hjälper till, då flyttar welsh stona med föl och ett gäng gallston!
 
Idag flyttade Waldemar till Öland, grattis Öland :) han fick stå på bron ett slag för en bil framför oss brann och det var stopp en timme eller så :) högst upp på Ölands bron och jag var snäll att öppna Waldemars transport dörr, vet inte om han gillade det faktiskt??? Han har aldrig varit vid havet, och att se havet högst upp från Ölands bron, det kanske inte gjorde Waldemars längtan till havet större :) Han stirrade ut över havet en 50 meter upp i luften!!! Jag tror han var nöjd att jag stängde dörren igen!
Skönt var väl att samma ston gick i hagen bredvid honom som hade gått i hagen bredvid honom i Blomstermåla :) Måttliga förändringar gillar hingstarna!
 
Imorgon är det nya tag igen :)
 
Om det är någon som känner för att bygga staket är ni välkomna :) vi har massor att stängsla också, det är bara att höra av sig :)