Nu ängtar vi efter fler föl!!!

Detta har minst sagt varit ett konstigt år! Första fölet kom 3 veckor för sent och det har varit en lång väntan....
Nu väntar vi på dom tre sista fölen som stona verkar vänta på att släppa ut...
Kanske är det så att det är lugnast att bära dom i magen :)
 
Dancer har många fina ston som väntar på att bli betäckta med honom! Det är så jättekul att så många har fått upp ögonen på vilken fantastisk hingst han är, själv betäckte jag mitt första sto med honom i veckan! Det var Shore Brooks Coco som nu förhoppningsvis blir dräktig!
 
Vi betäcker själva många ston i år, ett sto har vi leasat ut magen på och det ska bli jättekul att se den kombinationen som dom har valt!
 
Om någon är intresserad av att leasa magen på en av våra welsh ston går det bra att kontakta oss, stona står kvar hos oss.
 
Om ni är intresserad av att betäcka med Waldemar har vi en DRIVE under Maj månad för presations ston och diplomston/guld ston att vi ger 50% rabatt, detta måste förbokas och gäller enbart under Maj månad!
Flera väldigt fina ston har i år besökt Waldemar och han verkar nöjd!
 
Vi har fortfarande vår vackra Arhults Gustaf till salu sek B, vi kan tänka oss att byta in honom mot ett sto av rätt ras sek B eller Ridponny av den typ vi använder!
 
Arhults Cordelia ska åka på ubildning nu och hon är till salu, vacker 3 åring med fantastiska gångarter 45000:- om någon är intresserad, hon är en syster till Arhults Cornelius!
 
Vi hoppas att vi ska kunna betäcka med Cornelius lite längre fram i sommar!
 
Diablo är hemma hos oss och har blivit genomgången av våran veterinär, han vilar och äter gräs med dom andra ridponny hingstarna som finns att se på Öland hos MHdressage!! Jag ska betäcka ett par ston med Diablo, han lämnar ju avkommor som är helt otroligt bra!
Så vi vill ju inte missa tillfället nu när han är hemma!
 
Idag ska det vara uppehåll på regnande hoppas jag, då ska jag se om vi kan ta lite nya kort på fölen!
 
Exsus Miss Dancer som är e. Speyksbosch Dancer är med sin mamma Borghofs Corientje är såld till Pernilla Wallenius Ödlund, hoppas Pernilla kommer att bli nöjd med sitt fina fina avesston som här har lämnat bl.a Arhults Cornelius,  Arhults Corinne och Arhults Cordelia!!