Speyksbosch Diablo

Så många turer det har varot de sista två åren, nu i sommar var Diablo här hemma och betäckte och vilade och även arbetades! Långa galopp pass ute på fälten!
 
Nu i Augusti åkte han tillbaka till Sandra Andersson Wickström som är hans ryttare sedan ett år tillbaka. Sandra har äntligen fått känna på lite av Diablos rätta sida, efter att ha fått en ponny i ett fruktansvärt skick så börjar han likna sig själv igen! Diablo har rörelser utöver det vanliga, men att kunna visa dom under ryttare krävs att han är STARK och inte har ont någonstans :)
 
Här är lite bilder på Diablo tagna de sista veckorna!
 
Han och Sandra är nu på mindre än en månad efter hon fick tillbaka honom kvalade till Nationell dressyr!
 
 
 
 
 
 
Madeleine Jonsson

Hej, hittar ingen mejl så provar att kommentera. Har ett sto på 147 cm med denna stam och undrar ifall det är för nära med blodslinjerna eftersom båda har small land Mambrino i stamtavlan. Och med denna stamtavla vilken av era hingstar skulle ni rekomendera? Är ju väldigt försjust i Diablo och ser många likheter med min och honom. Men vem tycker ni skullle passa bäst för henne, för att få fram en sån bra avkomma som möjligt!

stamtavlan: http://hastkatalogen.se/showhorse.php?id=181868

Svar: Hej!
Jag hittar ingen stamtavla med Small Land blod i :) Men har du ett sto med Small Land blod ska du absolut använda Speyksbosch Dancer!!! Det kommer att bli kanon!

Mvh Agnetha
Agneta Hjortsparre