Årets sista welshföl!

Nu har Rhoson Hei-Di-Ho fölat ett vackert stoföl Arhults H e. Stougjeshoeve Envoy (Cwrtycadno Cymro - Breeton Dai) u. Rhoson Hei-Di-Ho (Steehorst Kyro - Rhoson Sipsi - Cottrell Faberge) En stam jag är väldigt lycklig över!
 
Idel ädel adel i den. Cwrtycadno Cymro är på Eyarth stuteriet och betäcker och Bretton Dai är på Llanarth Stud och betäcker.
 
Steehorst Kyro född i Holland inköpt av Rhoson Stud sedan såld till stuteriernas stuteri Weston Park i Australien,
Kyro betäckte inte många avkommor innan han exporterades och vi äger Heidi!
 
Nu fick vi låna en hingst från Stougjeshoeve stud 2015 och vi har nu fått 3 föl efter Envoy. Hingstfölen är underbara och kommer att säljas, så passa på att boka ett hingstföl mot handpeng, fler föl blir det inte efter Envoy då han såldes till sporten för sina fantastiska rörelser och är nu kastrerad.
 
Vi har också fått ett underbart hingstföl Arhults Amadeus  e. Arhults Waldemar u. Cottrell Arian helsyster till Cottrell Artiste och en mycket känd helsyskon skara! Även detta föl är till salu, han blir C ponny och bör absolut visas, håller hög kvalité.
Arhults Gold Label  e. S Envoy u. Arhults Royal Glimpse ue Downland Jaguar uu. Cottrell Royal Glance
Detta är en guldkantad stam och mormor Royal Glance är vinnare av hela RWS det största som en welshponny kan vinna! Där har också mormors mor och hennes mor vunnit och blivit supreme på RWS!! Sen har mormors farmor vunnit där också ! Otrolig stamtavla då det är bara en om året som vinner! Gold Label blir C ponny, snygg och rör sig fantastiskt
 
Arhults H hingst e. S Envoy u. Arhults Hedvig ue. Downland Jaguar uu. Rhoson Heidiho (se stam ovan) är som en Barbie docka helt underbart vacker och jag får nypa mig i armen för att se om jag drömmer <3 även han är till salu!
 
Så om ni är sugna på någon som sticker ut finns dom här!
 
Vi har även ett par ponnyer welshar som blir C ponnyer till salu!
 
Maila mig för info eller skicka meddelande via messanger!
 
 
Amadeus
 
 
Gold Label
 
 
 Arhults H

l
 
 
Barbie ponnyn Arhults H
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anonym

Arhults Henry hade passat skönheten!