Scandinavium är över!!!

Vilken händelserik helg det har varit!!
 
Vilka fantastiska ponnyer som stod ut på Svenska Mässan bland alla människor som uppsökte deras boxar och tittade på Speyksbosch Diablo och Forlan Conquest under helgen.
 
Sandra Andersson wickström som är Diablo ryttare var jätteduktig och red bägge ponnyern i den minsta lilla manege mitt bland allt stoj och stim, det var bra gjort! Sen fanns det ingenstans att rida fram och det var ganska mycket dynamit under fötterna på ponnyerna som skötte sig superbra :) Så direkt från boxen ut inför publik! Sen när ponnyerna skulle lämna Mässan fick man passera Caféer och montrar och fullt med folk, och där gick dom bara snällt som om dom brukar gå igenom mässområden....
 
Nu är ponnyerna tillbaka i sin vardag och det vankas vanlig träning inför våren och sommarens tävlingar!
 
Diablo kommer hem till oss, inte för att vila utan för att betäcka och passa på nu han står till avel under några veckor och vi använder oss av BMW semin, men han står stationerad hos Madeleine på Öland. Så i slutet på April kommer han och så fort proverna är klara så är han till allmän avel till samtliga seminstationer i Sverige! Sen åker han tillbaka till Sandra och fortsätter sin träning!
 
Vi vet ju inte när han betäcker igen då meningen är att han ska tävla med Sandra fram tills det året hon fyller 16 år, Sandra fyller 13 år i år så det är ett par år till!
 
Diablo är en enastående hingst och hans temperament är helt sagolikt, det var väldigt många som inte trodde han var hingst på Scandinavium, hur kan man ha fullt av småtjejer och vuxna som besöker boxen i timmar och han står godmodigt och tar emot klappar på huvud och hals, Han ställde snällt upp som foto objekt och han finns nog i många telefoner! Tänk på hur ni vill ha er avkomma när ni betäcker, man vill ju ha en ponny med ett super temperament! Ändå är det krut i honom och han är en arbetsvillig ponny som älskar att göra det ryttaren ber honom om!
 
Om ni ska betäcka med honom ska ni förhands boka detta, på det dokument som kommer ut på vår hemsida www.ridponny.net  Vi har redan flera bokningar på Diablo och han kommer att räcka till alla :) men annars är det först till  kvarn!
 
Nu kommer lite bilder från Scandinavium!
 
 
Kanske ska Vincent välja Quest, stora svåra beslut!
 
Nu har han sitt hull tillbaka och vi hoppas att han kommer att få fortsätta vara stark o frisk och att han inte ska han några mén från den tråkiga tid han fick uppleva sommaren 2013!
Fin besök Sandra, Agnetha och Stephanie!
Vänta på sin tur!
På väg att ridas
Mimmi hjälpte till att Grooma Diablo!
Welsh föreningens monter!
En strid ström av beundrare!
 
Vincent provar om han kan visa Diablo :)
 
 
Sandra sitter upp på en vaken Diablo!! Tänk på att et var ingen framridning på Mässan, det var bara att sätta sig direkt upp på hel laddade ponnyer !!!
Diablo gillar att alla titar på honom
Marie o Mimmi
Flickornas dröm!
 
Moa passar Diablo!
Quest o Sandra, Aina är speaker!
 
Madeleine o Diablo!