Vintern går sakta!

Vintern går sakta i år trots att det redan är den 19/1 idag, men när vi har haft snö så tidigt känns det som en evighet, Tänk om ryktet är riktigt som dom säger att det ska vara en lång och varm vår :). Det var det när vi flyttade hit, alla hästar ut på sommarbete i April - det hade varit en rimlig belöning för att vi inte fick släppa hästarna förräns i Juni 2010 och att snön kom redan i November!

Jag är så nöjd med mina föl från 2010 och de nya små som har kommit hit!

Vi har ett nytt NWR sto e. Speyksbosch Nando u. Wester Aikemas Nanette, detta är Nanettes sista föl och hon är en 3/4 dels syster till den Godkände NWR hingsten Wester Aikemas Adios. Adios tävlar EM för Engelska landslaget i dressyr och är en fantastisk prestations ponny!
Hon kommer att vara till salu i sommar betäckt med någon av våra hingstar. Anledningen är att hon är väldigt nära släkt med vår Shore Brooks Coco som har lämnat 3 fantastiska föl;
Arhults Celeste exp till Finland
Arhults Chicago såld till Sanna Nilsson
Arhults Charlie exp Holland alla minns väl Charlie som varit här, ett enastående föl som jag hoppas vi får höra mer om!

Turfhorst Nietzchka som hon heter är dräktig med Molenhorns Lucky Boy och vi ser fram emot det blodet, Lucky Boy såldes redan sin första sässong i avel till USA så hans blod finns inte att tillgå här längre. Mycket spännande är det :)

Vi säljer också vårt fina avelssto Turfhorst Nancy Crown dräktig med Diablo - hon är till salu nu sen kommer hon att föla i April! Vi kan även betäcka om Nancy med valfri hingst om så önskas (Någon av våra hingstar).

Waldemar ska stå på semin i år om allt går enligt planerna, han har hämtat sig ganska bra efter sommaren med kanske lite väl många ston! Det blir skönt för honom att slippa stressen och istället gå på bete med sina vänner och besöka bocken ibland ;)
Vi ska själva i år betäcka ston med Waldemar, sen är planen att han ska flytta till Madeleine och utbildas i dressyr!

Madeleine har ju nu ett eget stall och hon tar emot era ponnyer/hästar och utbildar dom, just nu rider hon bl.a en välkänd snygg sec C hingst, jösses vad dom har fått till det:) Hon söker förövrigt en elev som vill tävla och rida denna hingst framöver. Gå in på  www.mhdressage.se och kontakta Madeleine.

Jag återkommer med lite bilder strax!

Jo jag höll på att glömma snart är det NWR premiering nere i Holland och då kommer det att visas en hingst e. DR Metall och mamman är en helsyster till Speyksbosch Dancer, hon har varit Supreme Champion nere i Holland och är ett otroligt högt bedömt sto. Kommer inte ihåg namnet men stuteri namnet är Thriantas - han är förmodligen väldigt snygg precis som Speyksbosch Ponnyer brukar vara ;)




Speyksbosch Destiny med fölet Bisterhof's Diamond Dancer fölchampion
Destiny är helsyster till Speyksbosch Dancer och hennes föl med Heitrak Marwin (samma pappa som Diablo).


Bisterhof's Diamond Dancer sire Heitrak Marwin(samma blod som Diablo)




Speyksbosch Destiny helsyster till Dancer! Hon är i årets hingst premiering en son med Metall som ska visas!


Detta är Wester Aikemas Adios som är en 3/4 dels suster till vårt nya NWR sto.


Detta är Coelenhage's Lorenzo som är pappa till vår Arhults Delight ochså NWR



Molenhorn's Lucky Boy, far till fölet vi väntar, NWR hingst som gjorde en sässong i Holland sen såld till USA. Han är e. Wengelos Ricardo!