Artiklen i De Paardenkrant

Igår i Fredags publicerade den stora Holländska Hästsporttidningen artiklen om oss i De Paardenkrant! Helt sagolikt, att vi blev kontaktade av denna stora gigant och de frågade oss om dom fick skriva ett reportage om oss och Speyksbosch Diablo och våra framgångar i Holland!!!!

De Paardenkrant är en mycket stor tidning och den kommer ut två gånger i veckan och tar upp allt inom hästsport.

Jag väntar fortfarande på att reportaget skall skickas till mig men vi har redan fått gratulationer från Holland om att det var ett mycket posetivt och trevligt reportage! Jättekul! Om det går ska jag scanna in reportaget här på min Blogg, men det är tydligen väldigt stort.
Ja då kan man ju se skillnaden, ridsport skrev en liten artikel om Holland där tre svenska ponnier var, men endast en bild, i ridsportens mecka Holland blev man så imponerad av bl.a Speyksbosch Diablos prestation och framtoning att man valde att kontakta oss och skriva om honom!

För oss känns det roligt att få en sådan otrolig uppmärksamhet, och när Diablo väl har växt till sig och kommit lite längre i sin utbildning, (han är ju endast riden i ett år nu) då är nog han en som man får se upp för....!


Bilden som var i De Paardenkrant, foto Jannike De Rade (event fotographer)

Nu har vi sålt Arhults CupCake, hon reste till sitt nya hem utan för Skövde igår, hon är ju dräktig med Speyksbosch Diablo och kommer där att utbildas av Maria som är ny ägare.
Maria har jobbat i Tyskland som beridare och är mycket duktig, hon har nu två Arhults ponnier först Alice som har föl vid sidan efter Diablo och nu även "Kakan" som väntar föl efter honom. Vi önskar henne lycka till med sina fina ponnier och alla halvblod så klart!
Liza Leontine som är mamma till CupCake är nu hela 22 år och väntar sitt 7 föl, hon har redan poäng för A prem och det saknas 30p för elit.
Hennes avkommor har varit väldigt eftertraktade och alla är sålda till småvuxna som ska utbilda dom, det är jättekul. Kakans ett år yngre bror e. Speyksbosch Dancer fungerar jättebra uppe i Linköpingstrakten och han utbildas för de högre klasserna i främst dressyr. 4 år gammal och snäll som en gammal trotjänare!
Hennes 3 åriga dotter Arhults La Scala e.EG Pauli fick avelsdiplom i år!
Nu säljer vi inte fler stoföl om Liza skulle få ett till utan den som står på tur härnäst att säljas i denna stofamilj är hennes enastående hingstföl e. Speyksbosch Diablo, han är en liten kopia av sin far, Arhults Ludwig brun 4 vita strumpor!

Bilden föreställer Arhults May Be(som är till salu också dräktig med Diablo) och Arhults CupCake foto: Elin
Nylander


Arhults Ludwig e. Speyksbosch Diablo u.Liza Leontine, till salu!
Foto; Elin Nylander