Fölbilderna!

I år blir det nog så att jag lägger in fölbilderna här på Bloggen för att så småningom lägga ut bilder på åretsföl på hingstarnas fotoalbum!

Jag vill slå ett slag för vår ålderman som är så fantastisk jag ska lägga in bilder på två av hans avkommor, det finns personer som gnäller på Hanassie och kallar honom för "past"!!! Past jo tack, vilken annan hingst i Sverige har så många avkommor som tävlar Internationellt, och flera stycken som tävlar både i Hoppning och dressyr på Internationell nivå! En ponny har dessutom tävlat EM i både hoppning och dressyr och det är Hanassie sonen Kooihuster Teake som står nere på Syndicat Linaro i Frankrike.
Det finns ingen annan ponny som någonsin har gjort det. Många är de ponnier med Hanassie s stammen och ute i Europa vet man hur värdefullt hans blodslinjer är.
I år kan han ta emot ett antal ston men för att vara säker på att få ett Hanassie föl boka semin i tid. Han är 26 år gammal i år, menhans sperma är som en ungmans!

Uppe i Dalarna har det fötts två föl e. Hanassie;
Superponnyn Prides Super Nova e. Leuns Velds Elegant fick ett vackert stoföl e. Hanassie
Hennes namn är Nova's Suprise

En sygg tjej i uppförsbacke!


Hennes mormor Coelenhage's Pride fick en liten hingst, Superman!

även han e. Hanassie



Grattis Grattis Maria Fernström som är uppfödare och ägare till dessa bägge skönheter, Maria är också ny ordförande i Avelsrådet Asrp, så det glädjer mig att du har fått dessa underbara föl!


Detta är Poker också en son till Hanassie! Poker finns hos Eva Hallgren och är till salu
www.hallgrenhastar.se


Hanassie är fullt konkurrans kraftig! Det har ju blivit super populärt att i Holland ha Ridponnyhingstar med Hanassieblodet i sig. Det är Hanassie som förärver så till den milda grad att ännu har ingen av hans söner och sonsöner lyckats med det han har gjort!